[Top 5] Šampioni s nejvíce skiny
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek [Top 5] Šampioni s nejvíce skiny

[Top 5] Šampioni s nejvíce skiny

Heidy

Heidy

14. 9. 2016 14:19

Který z šampionů se pyšní nejvíce skiny?

Reklama

Další téma, kde se šampioni perou o to, kdo bude na jakém místě. Dřív to bylo velice jednoduché, protože vždy vedla Annie a v těsném závěsu za ní byli Ryze, Twisted Fate a Ezreal. Dnes je však skinů tolik, že určit jednoho vítěze je nemožné. Proto jsem z každého počtu vybrala pár zástupců, kteří v jejich skupině dominují. Ještě bych ráda dodala, že skoro každý z nich má čtyři dostupné skiny, které si můžete koupit, ale zbytek už si nepořídíte (tzv.legacy skiny).

U vítěze opět nemáme pouze jednoho šampiona, ale rovnou dva. Jsou to Annie a Ryze s deseti skiny, což je pro jednoho šampiona opravdu hodně. Všechny si můžete prohlédnout výše nebo níže. Proč mají zrovna tito šampioni nejvíce skinů, bohužel nevím, ale existuje spoustu teorií. Ryze je vytvořen podle jednoho ze zakladatelů (Brandon Beck), v tom případě by ale měl mít podobný počet skinů také Tryndamere (Marc Merill - druhý zakladatel).

Druhé místo zaujímají čtyři šampioni s devíti skiny: Ezreal, Twisted Fate, Dr.Mundo a Katarina. Třetí místo obsazují šampioni s osmi skiny a je jich symbolicky osm - Ashe, Jax, Amumu, Kog'Maw, Veigar, Blitzcrank, Teemo a Tryndamere. Sedm skinů obléhá čtvrté místo se třemi šampiony - Shaco, Akali a Alistar. Páté místo patří další spoustě šampionů např. Cho'Gathovi.

TOP 5 ŠAMPION S NEJVÍCE SKINY:
  1. Annie, Ryze
  2. Ezreal, Twisted Fate, Dr.Mundo, Katarina
  3. Ashe, Jax, Amumu, Kog'Maw, Veigar, Blitzcrank, Teemo, Tryndamere
  4. Shaco, Akali, Alistar
  5. Cho'Gath a další

DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
ODMĚNY PRO HRÁČE K 10 VÝROČÍ LOL DESKOVÁ HRA NOVÝ PREDATOR NOTEBOOK
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama