Tip na dárek - herní brýle Gunnars
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Tip na dárek - herní brýle Gunnars

Tip na dárek - herní brýle Gunnars

David Růžička

David Růžička

6. 12. 2013 04:00

[Sponzorováno] Co takhle dárek, který je prospěšný vašemu zdraví a zároveň s ním dosáhnete lepšího výkonu během her?

Reklama

Speciální brýle pro počítačové hráče Gunnars.cz . Už jste o nich možná v minulosti slyšeli, psali jsme o nich před několika měsíci. V České republice a na Slovensku jsou brýle dostupné od konce minulého roku a za tu dobu si našly tisíce příznivců, kteří si hraní na počítači bez těchto brýlí už nedovedou představit? Pojďme si je v rychlosti představit, v čem jsou pro počítačové hráče tak výjimečné:

Skla jsou hlavní chloubou všech brýlí Gunnars.cz . Patentovaná technologie i-AMP v sobě kombinuje několik předností, které pomáhají udržet vaše oči svěží i při dlouhých online bitvách. Jednak je to geometrie čoček FRACTYL, která předchází nadměrné cirkulaci vzduchu pod obroučkami a tím zabraňuje přílišnému vysušování očí, které jinak způsobuje pocit pálivých a podrážděných očí. Brýle jsou také speciálně zabarvené do žluta. Zabarvení čoček IONIK filtruje a vyrovnává přijímané světelné spektrum a dělá výsledný obraz teplejším a tím i příjemnějším pro vaše oči. Nakonec je tu svrchní vrstva čoček i-Fi, která neutralizuje nepříjemné odlesky, které zbytečně namáhají naše oči, a se kterými se při používání počítače setkáváme prakticky neustále.

Kromě skel se většina brýlí Gunnars.cz vyznačuje také několika designovými prvky. Jednoduchý kovový vzhled sedí zejména užším obličejům a nízkoprofilové nožičky brýlí se optimálně přizpůsobí tvaru hlavy, takže zaručují pohodlné nošení bez otlačenin i když budou sedět několik hodin v kuse pod sluchátky. Je jedno, jestli je váš nos tlustý, tenký nebo trochu křivý, nastavitelné nosní opěrky se přizpůsobí každému tvaru, takže vám budou brýle na nose sedět, aniž byste o nich věděli.

Vzpomeňte si sami, kolik „zbytečných“ dárků jste již pod stromečkem v minulosti našli. Co takhle si darovat herní brýle Gunnars.cz , díky kterým:

- budou chráněny vaše oči během hraní

- budete lépe vnímat prostředí ve hře

- uvidíte ostřeji a budete se tak moct lépe soustředit

- budete mít méně unavené oči během a po hraní

Exkluzivní česko-slovenský e-shop Gunnars.cz právě nyní startuje speciální akci pro počítačové hráče. Veškeré herní brýle na Gunnars.cz si nyní můžete koupit s 10% slevou při zadání slevového kódu: grunex

Brýle testovala i řada česko-slovenských hráčů na offline turnajích pořádaných herním portálem Grunex.com a nemohli si je vynachválit. Kupte si k Vánocům dárek, který Vám udělá radost a zároveň se postará o zdraví vašich očí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama