Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnice od značky Genesis
i Zdroj: Genesis
Partnerský obsah Článek Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnice od značky Genesis

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnice od značky Genesis

Komerční sdělení
20. 4. 2024 00:02

Čtyři barevná provedení, dva typy spínačů a kompatibilita s herními konzolemi. Nic není ponecháno náhodě.

Reklama

Genesis představuje novou mechanickou klávesnici Thor 230 TKL. Zcela nový „neplovoucí“ uzavřený design zajišťující stabilitu kombinuje v jeden funkční celek technologii výměny jednotlivých spínačů Hot Swap, klávesy s potiskem Double Injection a tlumicí pěnu pro snížení hlučnosti.

Navrženo s ohledem uživatele

Na detailech záleží, ale jen tehdy, když přinášejí hmatatelný užitek ve hře. Při navrhování modelu Genesis Thor 230 TKL jsme dbali na to, aby implementovaná řešení nesla skutečnou hodnotu. Tak vznikla klávesnice, která hráčům i ostatním uživatelům díky své "neplovoucí" konstrukci zajistí větší stabilitu kláves při rychlém hraní a sníží hluk na minimum. Co to znamená? Větší přesnost a menší riziko chyb. Genesis Thor 230 TKL posune hraní na vyšší úroveň.

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnice od značky Genesis
i Zdroj: Genesis

Ticho, které se cení

Hlasitý provoz klávesnice je problém, se kterým se potýká mnoho hráčů. Proto jsme klávesnici Genesis Thor 230 TKL vybavili dodatečnou pěnou umístěnou mezi deskou plošných spojů a deskou klávesnice. Ta pohlcuje vibrace způsobené silným stiskem kláves, a snižuje tak hlasitost klávesnice o 20 %, a tím to nekončí. Přídavné ztlumení získala také klávesa mezerníku. Náš systém tlumení hluku je zárukou tichého hraní i během ostrých soubojů.

Pravidla určuje uživatel

Klávesnici Genesis Thor 230 TKL jsme vybavili lineárními spínači, které vynikají vysokou přesností, aktivací bez ohledu na místo stisku klávesy a vysokou dynamikou. Víme však, že hráči mají své vlastní preference. Proto jsme do Genesis Thor 230 TKL implementovali Hot Swap, technologii, která umožní nahradit jakýkoli třípinový mechanismus mikrospínačem od společností jako Outemu, Akko nebo KTT. Díky systému Hot Swap není nutné kupovat novou klávesnici, když jeden spínač selže. Vymění se během několika sekund. Je to jednoduché.

Přehlednější a čitelnější

Čitelná. Přesně takové jsou klávesy na klávesnici Genesis Thor 230 TKL. Při jejich navrhování jsme se zaměřili nejen na jejich zpracování, odolnost a materiál příjemný na dotek, ale také na čitelnost laserem vyřezaných doplňkových znaků. Od nynějška jsou ještě čitelnější a umožňují pohodlnější práci s plným, přizpůsobitelným podsvícením každé klávesy zvlášť.

Řešení, na kterých záleží

Náhoda? U klávesnice Genesis Thor 230 TKL není nic náhodné. Kromě výše zmíněných předností tento model nabídne řadu řešení, která hraní ještě více zpříjemní. Speciální vedení pro uložení opleteného kabelu v libovolném ze 3 směrů, dvojité sklopné nožičky pro snadné nastavení náklonu ve 2 úrovních, funkce umožňující aktivovat funkční klávesy bez použití "FN" - to je jen malá část.

Thor 230 TKL je nová mechanická klávesnice od značky Genesis
i Zdroj: Genesis

Nejen počítač

Mechanická klávesnice kompatibilní s konzolemi? Klávesnici Genesis Thor 230 TKL lze připojit nejen k počítači, ale také ke konzolím PS5, PS4, Xbox řady X | S, Xbox One X | S. Snadnější ovládání a větší šance v soupeření s protivníky? Se zařízením Genesis Thor 230 TKL je to možné. Ne všechny hry ale podporují hraní pomocí klávesnice.

Když jde o styl

Elegantní a uhlazený. To však není vše. Genesis Thor 230 TKL umožňuje plně používat personalizované osvětlení Prismo Effect™ s 16 miliony barev a 25 režimy. Vlna? Stálé podsvícení? Individuální podsvícení každé klávesy? Nebo snad režim ekvalizéru, který rozsvítí pracovní stanici do rytmu oblíbené skladby? Se zařízením Genesis Thor 230 TKL a specializovaným softwarem je to snadné. Přehledná aplikace navíc umožní vytvářet makrokombinace a přiřazovat je libovolným klávesám.

Varianty

Mechanická klávesnice Thor 230 TKL se dodává ve dvou variantách – se spínači Outemu Red nebo Outemu Brown a ve čtyřech barevných provedeních – bílá, černá, šedá negativní a šedá pozitivní.

Cena a dostupnost

Mechanická klávesnice Thor 230 TKL je k dostání prostřednictvím vybraných prodejců a resellerů za doporučenou cenu 1 125 Kč.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama