The Gwe and Esuba's case
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek The Gwe and Esuba's case

The Gwe and Esuba's case

Marco

Marco

4. 7. 2012 05:36

Fámy ohladom rozpadu GwE a znovuzrodenia esuby koluju uličkami našej scény.

Reklama

Vytrhol som

Herdyna

z náručia solo queue a pripravil si s ním rozhovor len a len pre vás!

 Zdravím ťa Herdyn! Na začiatok sa predstav a povedz nám niečo málo o sebe.

Zdravím všechny nerváky a nervačky z naší krásné scény. Jmenuji se Pavel Mikeš, je mi 20 let, bydlím v Třebíči a studuji v Brně. Bohužel pro dámy, jsem zadaný.

 Niekolko ludi si vsimlo ze niektorí hráči z GwE si zmenili nicky,kde si pridali Esuba a vytvoril spolu s tebou teda celok. Co je na tom pravdy? Mozes nas oboznamit konkretne s okolnostami Gwe>Esuba?

To je dobrá otázka. Hodně lidí už se mě ptalo, proč jsem zabil GwE? Proč jsem způsobil rozpad solidního celku? Nechte mě to vyjasnit: Stará eSuba nejdřív přestala šlapat jako dříve, vytrácel se elán, nacházely se přítelkyně pravé i virtuální ( Diablo III ) a škola si vyžadovala čas. Z těchto důvodů eSuba upustila od aktivního hraní lolka a někteří od hraní lolka vůbec. Jelikož ještě v té době moc volných kvalitních hráčů nebylo, obracel jsem se na jednotlivé ( dva ) celky, že by přestoupily k eSubě celé. Z počátku jsem moc nepochodil, ale o pár dní později se mi ozval Slayer, že tak nějak už si s pár dalšími členy GwE plánoval vytvořit nový tým, a naše nabídka jim právě přišla vhod. Na příčiny a detaily tohoto rozhodnutí se musíte nejspíše zeptat jich.

 Všimol som si,že už ste v ranked teams hrali zopár hier a určite ste už spolu trénovali. Čo hovoríš na svojich nových spoluhráčov? Nebude ti chýbať stará esuba?

Bylo by nesprávné dělat předčasné závěry, ještě nemáme moc her za sebou a silným týmům jsme čelili pouze párkrát. Mohu ale říct, že jsem velice spokojený a naše výkony sahají nad má očekávání. Příjemně překvapil nedělní Go4LoL, kde jsme vedli velice vyrovnanou hru proti prvním nasazeným a favoritům turnaje: MyR. Myslím, že po obsáhlém tréninku je máme velkou šanci porazit. Starou eSubu s novou zatím srovnávat nebudu, ale musím opravdu pochválit lepší morálku nového týmu. Při zápase panuje skvělá nálada, která neupadá ani když se zápas ubírá špatným směrem. Jinak klukům ze staré eSuby děkuji za ty skvělé časy a chtěl bych je prostřednictvím tohoto rozhovoru také pozdravit a popřát jim hodně štěstí.

 Aké máte konkrétne plány do budúcna? Plánujete pôsobiť len na našej scéne a kombinovať to so zahraničnou,alebo to budete riešiť ako team Skumbag,že sa budete orientovať len na zahraničnej?

S přicházejícím MČR se určitě chceme zaměřit na domácí scénu a podat co nejlepší výsledky. Budoucnost záleží čistě na nich. Hraní na Westu a na úrovni zahraniční scény však zajisté nabízí lepší zkušenosti.

 Objavite sa na letnom LC?

Udělám pro to vše. Nepřišla na to ještě řeč, ale doposud jsem ještě neměl příležitost zbořit se na této prestižní akci a nenechám si další ujít.

 Oukej to je na dnešok všetko. Ďakujem ti za rozhovor a chceš ešte nakoniec dodať nejaké slová? pre hráčov? kamarátov? fanúšikov?

Chtěl bych jen všem vzkázat, že jsem začal pravidelně streamovat, takže kdo chce vidět kvalitní rage a kvalitní gesücht, ať si najde moji fan stránku na Facebooku, kde mimo jiné dávám vždy vědět, kdy vysílám. Jinak se všichni mějte a nezapomeňte následovat své sny, možná jich nedosáhnete, ale snažení z vás udělá lepšího člověka.

Následovať bude krátky rozhovor s

GwE Bitterbajju

,bývalým supportom týmu GwE.

 Takze povrava sa ze sa GwE rozpadlo a vznikla nova esuba. Ako to vnimas? Ako sa ta to dotklo? a ako to ovplyvnilo tvoje progamingove hranie?

Kdo vi ten vi, kdo nevi tak uz to vedet nepotrebuje. Treba bude hur nebo lip. Jsou prazdniny - Je mi to jedno =). Urcuje bude nejaky comeback! Urcite se budu chtit zlepsit jako jednotlivec. Je spousta mezirek a je potreba to vylepsit.

  Mas ponuky do nejakych inych tymov ci domacich,alebo zahranicnych?

Chteli bychom vyuzit jmena i bodu, ktere Gwe ziskalo. Spise chceme obnovit GwE. Z ceskych tymu by mozna neco bylo ale neptala jsem se. Mela jsem i nabidku mimo hranice.

 Chces este nieco dodat? Nejaky odkaz fanusikom? kamaratom?

Tak urcite dekuju vsem za podporu a zajem dozvedet se o supportovani vic zrovna ode mne. Velice me to tesi. Urcite budu rada za dalsi radu zkusenych supportu :)

Ja teda ďakujem Herdynovi a Bajju a dúfam, že som vás oboznámil s aktuálnou situáciou ESUBY REBORN :)

Pozdravujem Zuzanu :) 

Váš milovaný Army!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama