TH Power Rankings - Červenec
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek TH Power Rankings - Červenec

TH Power Rankings - Červenec

David Růžička

David Růžička

25. 7. 2012 07:02

Po měsící jsme si pro vás připravili další žebříček top týmů na naší scéně, tento měsíc byl co se týče změn poměrně štědrý.

Reklama

Tryhard Power Rankings (THPR) jsou žebříčkem nejlepších českých a slovenských League of Legends týmů, který je pravidelně updatován (na měsíční bázi).

Dřive byl sestavován na základě bodového hodnocení, které dané celky sbíraly za odehrané turnaje v průběhu daného měsíce. To se však dnes mění, a tento žebříček by se měl do budoucna sestavovat dle průměrného vyhodnocení osobních žebříčků jednotlivých oslovených hráčů. Tedy zjednodušeně jde o komunitní názor. 

1. Team Replika 

Sestava:   Mozilla,  DejvCZ,  Aim,  Freezecz,  Kazmitch

Koeficient: 1.60

Tým Replika se začal představovat v českých turnajích a prozatím velice úspěšně, jediný kdo na ně zatím našel recept jsou FLY2HIGH. Otázkou zůstává jak se tento relativně mladý český all-star tým prosadí v těch důležitých dotovaných turnajích, počínaje Grand Master League, MČR konče.

2. Fly2High 

Sestava:  Whenyouseeit,  Dirtgen,  iKarlik,  necromadx,  Johnny

Koeficient: 2.20

FLY2HIGH v poslední době drtí české turnaje ve velkém stylu a už dlouho nenašli v domácích soutěžích přemožitele. Vypadá to, že poslední switch pozic, kdy se Necro po dlouhé době opět vrátil do jungle a Johnny zase hraje AD, přináší kýžené ovoce. Dlouhodobě se jim daří i v evropském Go4LoL na Eastu.

3. Buzici v Muzici 

Sestava:  Bhaalspawn,  fof0t,  Bimbo8,  araged,  4n41j4k0k4n41

Koeficient: 2.20

Buzici byli v poslední době úspěšnější v evropských soutěžích, kde v posledních Go4LoL turnajích uhráli 3. respektive 2. místo. V domácích soutěžích se jim tolik nedaří, takže je otázkou jestli své nově nasbírané zkušenosti dokáží prodat v nadcházející Grand Master lize.

4. eSuba 

Sestava:  Herdynl,  Gornagal ,  Widowmaker,  SlayerZz,  Blbeczech

Koeficient: 4.40Web: http://www.esuba.eu/ 

Minulý měsíc jsme pro neaktivitu po velice dlouhé době vyřadili eSubu z power rankings, jenom proto, aby se nám tento měsíc vrátila zpátky jako bumerang. V nové sestavě hraje z původní eSuby jen kapitán Herdyn, k němu se připojili 3 hráči bývalých GwE (Ovdovovac, Gornagal a SlayerZ), pětici doplňuje Blbeczech. Za poměrně krátkou dobu se jim podařilo dostat na špici, takže zde máme tým, který se určitě vyplatí sledovat do budoucna.

5. Storm Games Clan 

Sestava:  unnamedlol,  ArmyofOne1,  Shiguree,  Nadryselis,  GladiQ

Koeficient: 4.80

Web: http://stormclub.sk

Stálice která uzavírá první pětici kompetetivních týmů u nás je slovenský tým SGC. V poslední době je nebylo tolik vidět, takže jejich současná forma zůstává otázkou, nechme se překvapit jak zahrají v nadcházejícím turnaji Western Digital Grand Master League.

6. Trust us We are Engineers 

Sestava:  TheCent,  Pinkysek,  PhuSon,  Focused,  Azu

Koeficient: 7.25

Trust us We are Engineers je na první pohled neznámým týmem, po bližším ohledání v něm však můžeme rozpoznat relativně nově složený mix hráčů z týmů Monomaniac eSports a eSuba. Za mMe zde máme Pinkýska, PhuSona a TheCenta, z eSuby nám přešli Azu a Focused. TWE jsou tak prvním týmem který otevírá druhou pětici česko-slovenské top10.

7. myRevenge cz/sk 

Sestava:  ???,  ??? ??? ??? ???

Koeficient: 7.3x

Na 7. místě máme nováčky v našich power rankings, což ostatně platí i pro všechny následující týmy. MyRevenge cz/sk je seskupení mladých talentů, kteří prokazují poměrně úspěšně svoji formu jak v českých, tak zahraničních soutěžích.

8. Gunrunners 

Sestava:  Bronko,  Shadehaluz ,  Afrikayo,  the Caso,  Mzt

Koeficient: 8.0xWeb: http://www.gunrunners.eu

Osmá příčka patří týmu hrajícím ve sdružení Gunrunners, dříve jeden z nejznámějších a nejlepších multigaming klanů na naší scéně se představil s novou sekcí. Gunrunners hrají především české turnaje kde dosahují pěkných výsledků. Jelikož uzavírají naši top8, jsou také posledním týmem který dostává nominaci do WD Grand Master League.

9. Storm Riders 

Sestava:  ???,  ???,  ???,  ???,  ???

Koeficient: 8.6x

Náš žebříček nám uzavírá poslední celek který byl vybrán do červencových power rankings a tím je tým Storm Riders. Nejčastěji je možné je vidět právě v českých turnajích, kde se poměrně dobře umisťují, ať už v Nightcupech na Playzone, nebo v české ESL.

Týmy v top8 TH Power Rankings v tomto měsíci jsou automaticky pozvány do nadcházejícího turnaje Western Digital Grand Master League který se bude hrát během srpna a září na serveru Playzone.---

Těsně se nevešli: Pixel (10,0) kvůli nedostatečnému počtu hlasů.

Žebříček sestavovali: Bhaalspawn (BVM), Pinkysek (MonoManiac eSports), DejvCZ (Team Replika), ArmyofOne (SGC) a derkeenho (Playzone / TH redakce).

Koeficient - průměrná příčka na kterou byl daný tým dosazen po zkombinování žebříčků všech dotázaných, tedy čím nižší číslo, tím lepší. Týmy s koeficientem .x nedostaly hlas od všech oslovených, jejich průměry jsou tedy znevýhodněny vůči týmům s hlasy od všech rozhodujících.

Jinak se chci předem omluvit za případné chyby v sestavách a národnostech u jednotlivých hráčů, čerpal jsem informace z dostupných webů a historie posledních odehraných zápasů. Případné chyby pište do komentářů a já je opravím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama