TH Power Rankings - Červen
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek TH Power Rankings - Červen

TH Power Rankings - Červen

David Růžička

David Růžička

29. 6. 2012 07:02

Po měsící jsme si pro vás připravili další žebříček top týmů na naší scéně, tento měsíc byl co se týče změn poměrně štědrý.

Reklama

Tryhard Power Rankings (THPR) jsou žebříčkem nejlepších českých a slovenských League of Legends týmů, který je pravidelně updatován (na měsíční bázi).

Dřive byl sestavován na základě bodového hodnocení, které dané celky sbíraly za odehrané turnaje v průběhu daného měsíce. To se však dnes mění, a tento žebříček by se měl do budoucna sestavovat dle průměrného vyhodnocení osobních žebříčků jednotlivých oslovených hráčů. Tedy zjednodušeně jde o komunitní názor. 

1. Fly2High 

Sestava:  Whenyouseeit,  Dirtgen,  iKarlik,  necromadx,  Johnny

Koeficient: 2.00

FLY se nám oproti minule posunuli o příčku výše a v současné době kralují na české scéně. Jejich tým prodělal v poslední době několik změn, v první řadě je to odchod Xnapyho (dnes na EUW), Sallaciuse a morefocuse. Na jejich místa pak přišli Dirtgen (jungle), iKarlik (ap/ad carry) a Johnny (support = best AD east). K tomu připočtěme dobré výsledky a aktivní tréninkový režim a je tu poměrně jasná jednička.2. Skumbag 

Sestava:   Mozilla,  DejvCZ,  Aim,  Freezecz,  Kazmitch

Koeficient: 2.80

Tým Skumbag složil koncem června Mozilla a mělo by se jednat o český all-star team. Všichni jeho hráči patří mezi nejlepší ve své roli na naší scéně a papírově tak jde o nejsilnější česko-slovenský tým. Tým tvoří bývalí hráči BVM (DejvCZ), FeW Gamers (Freezecz) a týmu FreeWin (Mozilla + aim). Hráč Kazmitch byl dříve bez angažmá. Na svém kontě zatím moc oficiálních úspěchů nemají, ale i přes to je komunita krátce po svém složení umístila na nejvyšší příčky.

3-4. Buzici v Muzici 

Sestava:  Bhaalspawn,  fof0t,  Bimbo8,  araged,  4n41j4k0k4n41

Koeficient: 3.67

Buzici tento měsíc řešili především angažmá nového junglera, neboť krátce po skončení II. sezóny go4lol CZSK, kde se umístili na druhé příčce za týmem FeW Gamers, je opustil jejich jungler DejvCZ, který přijal nabídku od týmu Skumbag. Nakonec našli nového junglera v osobě fof0ta, který dříve hrál za FeW Gamers. Jak se jim povede v nové sestavě ukáže čas. BVM se dělí o 3. místo s celkemGateway Entertainment, který získal shodný průměrný koeficient.

3-4. Gateway Entertainment 

Sestava:  Gornagal,  Kyssko,  Widowmaker,  SlayerZz,  BitterBajju

Koeficient: 3.67

GwE se drží na děleném místě s celkem Buzici v Muzici. Od minula si polepšili o jednu příčku a za to vděčí především svému vynikajícímu výkonu na Lancraftu, kde se jim podařilo získat první místo po tom co ve finále porazili tým SGC. Jako snad jediný celek v posledním měsící neprošli dramatickými změnami v sestavě a tak si drží formu. Jedná se o stálici na české scéně. GwE se dělí o 4. místo s celkem BVM, který získal shodný průměrný koeficient.

5. Few Gamers 

Sestava:  ???,  ???,  Falken,  ???,  DuckiX

Koeficient: 4.00

Web: http://www.few-gamers.cz/

Tento měsíc změn zasáhl nejvíce právě FeW Gamers, jejich základní sestavu opustili dva hráči. Nejprve z týmu odešlo jejich AD carry Freezecz, který se přidal k novému týmu Skumbag. Po té jej následoval fof0t, který se přidal k Buzikum. Jak to bude v nejbližších dnech vypadat s FeW je otázkou. Nahradit dvě klíčové pozice je oříškem pro každý tým, můžeme tedy v nejbližších týdnech očekávat pokles výkonnosti oproti standartu z posledních měsíců.

6. Storm Games Clan 

Sestava:  unnamedlol,  ArmyofOne1,  Shiguree,  Nadryselis,  GladiQ

Koeficient: 5.17

Web: http://stormclub.sk

SGC si asi jako jediný tým polepšil co se týče koeficientu. Za tímto vývojem stojí nejspíše jejich výborný výkon na Lancraftu, kde se jim podařilo získat 2. místo v hlavním turnaji. Jejich tým prošel jednou hlavní změnou a tou bylo nahrazení SERAPSTARa Shigureem. Dle vlastních slov Guardiana v poslední době neměli dost času na trénink, ale víceméně stálá sestava a dobré výsledky jim přinesly sympatickou 6. příčku.

7. MonoManiac eSports 

Sestava:  TheCent,  Pinkysek,  PhuSon,  ???,  Eze

Koeficient: 7.00

Web: http://monoesports.com/

Monomaniaci si polešpili o jednu příčku a to především proto, že jsme se snad po půl roce neaktivity konečně rozloučili s eSubou. mMe sice v době psaní chybělo AD carry, ale svým stálým dobrým výkonem v online akcích a aktivitou na LANu se zapsali do myslí hráčů našich top teamů a ve výsledku si tak polepšili i s koeficientem o 0.77 bodu.Závěrem bych snad jen zmínil, že tento měsíc si všechny týmy kromě SGC a mMe pohoršili v koeficientu (laicky řečeno je hlasující dosazovali na nižší příčky než minulý měsíc). To poměrně dobře odráží míru změn v sestavách, kde prakticky všechny týmy v top5 prošly pomerně dramatickou obměnou.---

Těsně se nevešli: Team Revenge (9,5), EA Gaming (9,5) a Crime Corporation (10,0) kvůli nedostatečnému počtu hlasů. Dále Sausage Riders, Deal with it, Insiders Gaming a Storm Riders. Tyto teamy však neobdželi více než jeden hlas.

Žebříček sestavovali: fof0t (Few Gamers), Pinkysek (MonoManiac eSports), kyssk0 (Gateway Ent.), DejvCZ (Skumbag) The Guardian (SGC) a araged (BVM / TH redakce).

Koeficient - průměrná příčka na kterou byl daný tým dosazen po zkombinování žebříčků všech dotázaných, tedy čím nižší číslo, tím lepší.

Jinak se chci předem omluvit za případné chyby v sestavách a národnostech u jednotlivých hráčů, čerpal jsem informace z dostupných webů a historie posledních odehraných zápasů. Případné chyby pište do komentářů a já je opravím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama