TFT ovládá kompozice s Lux a Azirem
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek TFT ovládá kompozice s Lux a Azirem

TFT ovládá kompozice s Lux a Azirem

Giry

Giry

4. 7. 2023 23:15

Chcete jednoduše šplhat v hodnoceném žebříčku? Tahle kompozice vám zajístí výhru v případě, že o ni nebudete soupeřit s mnoha dalšími hráči.

Reklama

Kompozice se celá točí kolem Strategistů. V úvodních fázích hry můžete hrát v podstatě jakoukoli kompozici. Na Strategisty je totiž velmi jednoduché přejít. Snažte se však najít Swaina a Teema. Taliyah pak bude tvořit vaši Shurima trojici.

TFT ovládá kompozice s Lux a Azirem
i Zdroj: tftactics.gg

Vaše hlavní carry představuje Azir. Pro něj je nejdůležitější předmět Rageblade, doplnit ho můžete předměty jako Statikk Shiv, Hextech Gunblade, Hand of Justice, Jeweled Gountlet, Giant's Slayer nebo Guardbreaker.

Hlavního tanka si můžete vybrat. Jarvan bude skákat se svou schopností po bojišti, může se tak stát, že se některá z nepřátelských jednotek odtrhne od přední linie a začne útočit na vaše carry. Nasus nebo Swain představují také slušné tanky, na Garena ale předměty neplýtvejte, ten je v týmu jen do počtu, abyste dostali náhodný předmět z Demacie.

V pozdějších fázích hry můžete vyměnit Taliyah za silnějšího K'Santeho, ztratíte sice buff Multicaster, ale je v této kompozici téměř zbytečný. Na úrovni 9 můžete přidat některou ze silných jednotek jako Heimerdinger, Ryze nebo Sion.

Augmenty v podstatě nemusíte řešit. Kompozice je silná s jakoukoli kombinací obecně silných augmentů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama