TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms

TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms

Ajkaaa

Ajkaaa

25. 8. 2022 18:00

Vše, co potřebujete vědět o dracích v TFT.

Reklama

Společně s Mid-setem přichází hromada změn nejen u postav a tříd, ale také draků. Vývojář Mortdog nám shrnul nejdůležitější body a my se na ně teď společně vrhneme.

Jestliže vás zajímá přehled všech změn v TFT: Uncharted Realms, klikněte zde. Také jsme napsali o novém TFT: Pass.


Design draků

Cílem tvorby draků bylo umožnění hráčům hrát kolem velké unikátní jednotky a v Dragonlands došlo k smíšeným dojmům z nich. Někteří draci byli hodně účinní. Shi Oh Yu a Idas jsou skvělými příklady. Ale zatímco tito dva si našli své místo brzy, draci jako Shyvana a Aurelion byli složitější na balanc. Protože stojí více zlata, hráči museli mnohem více plánovat strategii svojí ekonomiky a šlo o ohromné štěstí, kdyby se jim měly tyto jednotky vylepšit na 3-hvězdičkové. A protože byl povolen jen jeden Drak na desce, často byl viděn např. Daeja a s ním problém najít další kopie v obchodě, protože se zaplnil jinými Draky. Takto byla ke konci první poloviny setu dost limitována diverzita kompozic.

Draci jsou stále zábavní! Proto nikam nemizí, ale naopak jich dost přibude. A budou čelit velkým změnám:

  • Draci už nejsou limitovaní na 1 za tým.
  • Dragon je teď klasická třída
  • Draci nyní stojí 6,7 a 8 zlaťáků napříč Tier 3, 4 a 5. Ano, přidáni budou Tier 3 Draci.

Třída Dragon

Dragon teď funguje víceméně jako Guild – přidáte Draka a třída bude mít jiný bonus. Mrkneme se na to:

Pasivní: Draci zabírají 2 místa týmu

Schopnost: Draci přidávají +3 označené třídě a získají bonusy na základě počtu draků v Dragon původu:

  • (1) 500 bonusového zdraví
  • (2) a 20 brnění a odolnosti vůči magii
  • (3) a 10% bonusového poškození
  • (4) a +1 pro počet postav na desce
  • (5) a dvakrát všechny předchozí bonusy

Čtvrtý bod je pro hráče Draků asi nejzajímavější. Přidáním +1 k týmu a na úrovni 9 můžete mít na desce až 5 Draků. Kvůli většímu počtu těchto bytostí budou přidány nové Augmenty. Např. Dragon Heart přidávající +1 k této třídě, prismatický Augment Age of Dragons, který vám zajistí 3 Draky (Zippy, Nomsy a náhodného Tier 4). K tomu všemu, pokud budete mít na desce jen Draky, každý 5. útok vystřelí Dragonsoul blast udělující magické poškození.

TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms


Treasure Dragon

Drak rozdávající svoje poklady výměnou za 1 zlaťák pro obnovení obchodu byl úspěch. Hráči ale většinou hráli tak, že prostě vyměnili obchod, dokud nenašli 1 předmět, který jejich tahoun v týmu zoufale potřeboval. Ne že by to bylo špatně, ale trochu to jde mimo zamýšlený účel této mechaniky. Proto se Treasure Dragon nyní bude objevovat ve třech verzích: Chaos Dragon a Order Dragon, ti se zobrazí v 30 % her, se zbývajícími 40 % her s klasickým Treasure Drakem. Pro všechny hráče se vždy zobrazí stejný Treasure Dragon.

Chaos Dragon

Kořist tohoto draka se s každým rollem velice změní. Nebude v nich žádný smysl či téma, ale budou to vzácné předměty — některé více, než jiné, ale musíte se tím prostě prokousat a zjistit, co by vyhovovalo vašemu týmu nejvíce.

Obsahovat bude Emblemy, Ornnovy předměty, Champion Duplicatory, Spatuly a více. Také značí návrat Training Dummy z Fates: Festival of Beasts. Tady se můžete podívat na video.

TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms

Order Dragon

Nový Order Dragon je založen na poskytnutí hráči sílu skrze Radiantní předmět. Rozhodnutí je tu na vás – hledáte jeden konkrétní komponent, či vás “přemluví” pohled na konkrétní Radiant, který prostě nemůžete zahodit? Zde je video.

TFT: Draci v Dragonlands i Uncharted Realms


To je k informacím o nových dracích vše. Pokud si chcete Uncharted Realms vyzkoušet, můžete tak učinit na PBE. Na live serverech se Mid-set objeví s patchem 12.17 – tedy začátkem září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama