Team Liquid v čele LCS, papírově silný FlyQuest naopak na dně, začíná druhý týden LCS
i Zdroj: Robert Paul/Riot Games
eSport League of Legends Článek Team Liquid v čele LCS, papírově silný FlyQuest naopak na dně, začíná druhý týden LCS

Team Liquid v čele LCS, papírově silný FlyQuest naopak na dně, začíná druhý týden LCS

Maarty

Maarty

21. 6. 2023 19:00

Dnes začíná druhý hrací týden nejvyšší americké ligy, která má po svém zdržení ještě co dohánět. Projděme si společně, co se minulý týden událo, první zápasy nových i starých soupisek a momentální řazení v tabulce.

Reklama

Trenér Nukeduck si zahrál za 100 Thieves na midlane. Korejský hráč Quid ještě nebyl k dispozici a náhrada nepřišla z akademky, ale od trenéra a bývalého evropského hráče. Ani to týmu nezabránilo porazit o to více favorizovaný FlyQuest.

Cloud9 společně s týmem Liquid dominují tabulce a obě soupisky si zatím nepřipsaly jedinou prohru. Pro fanoušky týmu Liquid se tak jedná o milé překvapení a s Cloud9 tak spolu sdílí první místo. Na druhou stranu horký favorit FlyQuest, který je skloňován jako jeden ze tří nejlepších americké ligy, zatím na svou první výhru stále čeká. V prvním týdnu prohráli jak proti zmiňovaným 100 Thieves, tak i TSM nebo Golden Guardians.

Tradičně od 23:00 začíná další hrací týden. Nadcházející zápasy nebo výsledky můžete shlédnout zítra v našem esportovém přehledu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama