T1 prohráli první sérii na MSI, JD Gaming se dostali do finále
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek T1 prohráli první sérii na MSI, JD Gaming se dostali do finále

T1 prohráli první sérii na MSI, JD Gaming se dostali do finále

Maarty

Maarty

18. 5. 2023 19:04

Na dnešním hracím dni Mid-Season Invitational se odehrál první zápas, ve kterém proti sobě nastoupily týmy z čínské a korejské ligy. Letos poprvé jsme tak mohli porovnat síly těchto regionů proti sobě. JD Gaming se výhrou v těsné sérii podařilo dostat do finále, kde budou čekat na svého oponenta z nižšího turnajového pavouka. O tom, kdo se dostane o krok blíže k tomu vyzvat čínskou jedničku, se dozvíme opět zítra od 14:00, kdy proti sobě nastoupí Gen. G Esports a Bilibili Gaming.

Reklama

V této odvetě jsme se vrátili až do semifinále světového šampionátu 2022, kde legendární korejská organizace dokázala porazit čínský celek skórem 3-1, dnešní zápas se stal ovšem mnohem těsnějším. Ruler a Gumayusi, dva nejlepší hráči z uplynulých dvou let, dnes předvedli kvalitní výkony a opět dokázali, že botlinka je momentálně nejdůležitější částí hry. Od JD Gaming jsme tak po celou sérii mohli vidět kompozice, které měly jasný úkol - hrát pro svého marksmana. T1 na tuto strategii odpovídali například Nautilusem, se kterým nakonec nedokázali vyhrát jedinou mapu.

T1 byli a stále jsou jedni z favoritů tohoto turnaje, JDG ovšem dnes dokázali, že jsou tím lepším týmem. Do konce týdne nás čekají poslední tři hrací dny, a tedy i poslední tři Bo5 série. Jeden z finalistů už je jistý, uvidíme, kdo se postaví proti nim.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama