Super team a rozhovor s Freezem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Super team a rozhovor s Freezem

Super team a rozhovor s Freezem

derk

derk

24. 10. 2013 11:00

Delší dobu se mluví o tom, že by mohl vzniknout evropský "Super Team", jehož součástí je údajně i Freeze. Info včetně rozhovoru s Freezem uvnitř.

Reklama

Posledních pár týdnů se na internetu začínaly objevovat teorie o tom, že vzniká evropský super tým, jehož součástí by mělo být několik velmi známých hráčů z několika týmů - včetně našeho krajana

 Freeze

. První diskuze vznikly potom, co se na EUW v Challengeru objevil zcela nový tým -

Team Playboy Stars

, který měl až neuvěřitelné skóre (v současné době 47-4). Nikdo žádného z hráčů v týmu neznal a proto bylo téměř ihned jasné, že jde o smurfy, čili sekundární účty známých hráčů.

Během několika týdnů začalo přibývat důkazů o tom, kdo by to mohl být. Za to vděčíme hlavně stalkerům z redditu, kteří na základě historie odehraných her analyzovali, o které hráče jde (podle toho, jaké šampiony hráli, jaké předměty kupovali, na které klávese měli flash). Následně začalo další zjišťování - zjistilo se, že pokaždé když hraje "super tým", tak tito hráči nehráli na svých hlavních účtech, ani nestreamovali. 

Sestava tohoto nového týmu by mohla být následující:

 Wickd /

 Jwaow - Top

 Shook - Jungle

 Froggen - Mid

 Freeze - Marksman

 EdWard - Support

Čemuž také nasvědčuje několik faktů.

Super team a rozhovor s Freezem
1)

Tým v této sestavě hrál již několikrát "for fun" premady, které streamoval Froggen a bylo vidět, že si hráči rozumí jak lidsky, tak herně.

2)

Shook odešel ze svého týmu Copenhagen Wolves a v jeho oficiálním vyjádření zaznělo, že "dostal nabídku, kterou nemohl odmítnout".

3)

Ninjas in Pyjamas přijali "náhradníka" na post Marksmana, s kterým v poslední době hráli řadu premadů a také několik turnajů. Deficio navíc na svém twitteru napsal: "Freeze s námi včera nehrál proto, že dostal nabídku od jiného týmu. Je šance, že z týmu odejde, pokud se vedení NiP a druhá strana dohodnou na ceně."

4)

EdWard na svém facebooku napsal, že bude ve čtvrté sezóně hrát opět v Evropě a nepůjde o Gambit Gaming.

5)

Froggen na EUW odešel z oficiálního 5v5 týmu Evil Geniuses a přidal se do "super týmu".

6)

Všichni hráči spolu byli několikrát zahlédnuti na teamspeak serveru Evil Geniuses.

Nový tým by zcela jistě dával smysl. Jde o poměrně mladé hráče, kteří mají všichni řadu zkušeností a ve svých týmech patří k tahounům. Pokud tým skutečně vznikne a hráči se do začátku S4 stihnou sehrát, budou mít jistě velký potenciál a mohli bychom je vidět v horních částech tabulky na LCS. 

Existuje také názor, že by celý tým mohl být zastřešen organizací

Evil Geniuses

. Snoopeh, Yellowpete i Krepo poslední sezónu nepředváděli moc kvalitní výkony a všichni z nich se pomalu blíží "hráčskému důchodu". Vzpomeňme na S3WC, kde se ve finále potkaly celky, jejichž věkový průměr byl kolem osmnácti let. Yellowpetovi je již 24 let, Krepovi 23 a Snoopehovi 22. Zastřešení nového celku EG by dávalo smysl i v tom ohledu, že by se Krepo spolu se Snoopehem mohli přesunout do pozice trenéra a analytika, což by týmu zcela jistě velmi prospělo.

Jak jsme ale psali na začátku, jde pouze o teorii. Jak se situace vyvrbí uvidíme až v následujících dnech či týdnech. Pojďme se teď ještě podívat na rozhovor s Freezem.

 Ahoj Freezi, poslední dobou se hodně mluví o vzniku evropského „super týmu“, ve kterém by ses měl objevit i ty, můžeš k tomu něco říci?

Freeze: No comment atm.

 Nu dobrá, počkáme, co ukáže čas. Nedávno jsme tě mohli vidět na MČR, jaké jsi měl pocity z akce po technické stránce?

Freeze: Celkem fajn to bylo. Líbilo se mi to. Akorát počítače pro group stage bych dal někam jinam, aby nebylo kolem tolik hluku. Jinak stage byla parádní.

 Emperor vypadl poměrně nečekaně již ve skupině, čím to bylo?

Freeze: Nehráli jsme spolu týden před akcí snad ani jednu hru, takže asi tak :)

 Jaký jsi měl pocit z českých bot linek, s kterými jste se potkali ve skupině?

Freeze: S esubou jsme se bohužel nepotkali, s ostatními ale ano a bylo vidět, že je hodně co zlepšit. Hlavně v laning fázi. Tam to dost pokulhávalo :)

 Co si myslíš o domácích týmech? Zlepšili se za poslední rok?

Freeze: Těžko říci, jak moc se zlepšili. Ale určitě např. pixeL anebo eSuba byli hodně dobří po stránce teamplaye.

 Má některý z domácích týmů šanci dostat se na nejvyšší evropskou úroveň? Který?

Fandím eSubě. 31. by měl být další "Freeze" (huehue) ladderu a následná kvalda.

 Co si myslíš, že je třeba udělat, aby se zlepšila situace a konkurenceschopnost týmů na domácí scéně a případně prorazily do LCS?

Freeze: Oddanot a příprava + maximum herního času a tréninku. Snad žádný tým neamá treninkový plán atd. Což je hodně poznat.

 Jaký je tvůj názor na nově vznikající ligu pro amatérské týmy od Riotu? Pomůže to dle tebe jednotlivým regionům?

Freeze: Pro ty co vypadnou z LCS dočasná náhrada. Líbí se mi jakým způsobem si to Riot šéfikuje. Jistě to pomůže.

 V mezisezóně mnoho hráčů mění týmy. Myslíš si, že bude situace v další sezóně v Evropě ještě vyrovnanější než tento rok anebo se některý tým – třeba Fnatic – dostane na podobnou pozici jako Cloud 9 v Americe?

Freeze: To ukáže až nový patch pro čtvrtou sezónu :) Každý tým se adaptuje jinak.

 Díky moc za rozhovor a přejeme hodně štěstí do budoucna, doufáme, že tě uvidíme v LCS a na šampionátu – ať už to bude v barvách NiP anebo třeba někde jinde.

Freeze: Já taky děkuji. *secret* A nalaďte si všichni v sobotu RE-PLAY *secret*

Myslíte si, že tento super tým bude skutečně existovat?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama