Summer Promotion dohráno - nové týmy v LCS
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Summer Promotion dohráno - nové týmy v LCS

Summer Promotion dohráno - nové týmy v LCS

derk

derk

7. 5. 2013 08:56

O víkendu se dohrál první Promotion turnaj do LCS. Do letní sezóny se dostaly celkem tři zcela nové týmy!

Reklama

Jak jistě víte, v pátek začal turnaj, který měl rozhodnout o tom, komu se podaří kvalifikovat se do letní sezóny LCS. Celkem osm amatérských týmů si zahrálo mezi sebou a následně s jedním profesionálním týmem z LCS. Vítěz tohoto duelu potom postoupil do letní sezóny, zatímco poražený zůstane amatérským týmem. 

Domácí vlajku reprezentoval Freeze, v týmu Samurai in Jeans. V prvním kole si poměrně lehce poradili s celkem Anexis, kdy vyhráli 2:0. V rozhodujícím duelu narazili na Copenhagen Wolves ve výborné formě a bohužel dokázali vyhrát jen jednu hru a prohráli celkově 1:3. Wolves se tedy v LCS udrželi a Freezovi to snad vyjde za rok. Měl opravdu "smůlu na los", přes ostatní týmy by měl šanci kvalifikovat se daleko větší. Ale to samozřejmě není omluvou. Stay tuned v následujících pár dní - pokusíme se připravit právě s Freezem obsáhlejší rozhovor.

No a jak dopadly ostatní týmy? V letní sezóně LCS tedy krom klasiky:

 Fnatic 

 Gambit Gaming

 Evil Geniuses

 SK Gaming 

 Copenhagen Wolves

Uvidíme tři zcela nové týmy:

 Meet Your Makers

 Team ALTERNATE 

 Sinners Never Sleep

Všechny týmy si účast určitě zasloužily - hlavně Meet Your Makers, kterým to nevyšlo o kousek v minulé sezóně. Pokud jste nějaké zápasy zmeškali, tak doporučujeme podívat se na záznamy. Naprostá většina her opravdu stála za to. Doporučujeme hlavně zápasy ALTERNATE vs. GIANTS! a DragonBorns vs. Meet Your Makers. Bohužel to vypadá, že záznamy ještě nejsou na internetu, nicméně se určitě objeví během pár hodin, potom je do této novinky přidáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama