Streamování na Tryhardu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Streamování na Tryhardu

Streamování na Tryhardu

David Růžička

David Růžička

22. 2. 2013 14:22

Streamování na Tryhardu a typy partnerských programů pro streamery.

Reklama

Zde se pokusím jednoduše vysvětlit jakým způsobem funguje náš modul streamů, jak do něj přidat svůj stream a jak to u nás funguje s propagací a partnerským programem.

1. Jak funguje naše streamovací rozhraní?

Vcelku jednoduše, do své databáze přidáme stream, navolíme mu základní parametry jako je národnost, adresa, u kterého zprostředkovatele se nachází (Twitch.tv, etc.) a o zbytek už se stará automatizované API. To si volá dotazy na to jestli je stream online a kolik má diváků a ve chvíli kdy obdrží odpověď od API zprostředkovatele (např. Twitch.tv), tak tyto informace zobrazí.

TIP: Proto pokud je jste pustili stream a nevidíte se hned na webu, tak vydržte pár minut, Twitch nám ještě neposlal informaci o tom, že jste online.2. Jak můžu přidat svůj stream na Tryhard?

Stačí když nám napíšete na fórum do tohoto

topicu

následující informace: Název streamu (jak chcete aby se zobrazil na našich stránkách) Odkaz na váš stream (např. vaše adresa na Twitch.tv) Národnost (Buď vaše národnost, nebo jazyk v kterém provozujete svůj stream)

Poté je nutné si na stream přidat naše

logo

, které musí být dostatečně velké k tomu, aby byl k přečtení odkaz na naše webové stránky. Je potřeba, aby bylo možné dohledat záznam s přidaným TH logem na twitchi, toho docílíte následovně:

1. Přejděte na Twitch

2. Klikněte na settings

3. Klikněte v settings na videos

4. Na stránce videos v settings zatrhněte "Archive Broadcasts"

Jakmile to bude hotové, tak vás obratem přidáme do naší databáze.

TIP: Pokud náhodou zjistíme, že z nějakého důvodu nemáte na streamu naše logo, bude vám dočasně vypnut do doby, než si je opět přidáte.3. Doporučené streamy

Doporučeným streamerem se stávají hráči a osobnosti domácí scény, jejichž streamy si drží standart vysoké kvality. Většinou jde o top hráče, jejichž streamy vzdělávají nováčky i pokročilé a můžou zde sledovat zápasy a trénink proti evropské špičce. Tito streameři kromě toho, že se dostanou do doporučených streamů tak získávají možnost propagace svých přenosů.

4. VIP streameři

Ti nejlepší a nejznámější domácí streameři u nás mají možnost nechat si vytvořit vlastní

custom VIP stránku

dle vlastních potřeb a specifikací. Tyto stránky mají vlastní adresu

tryhard.cz/jméno

a největší přednost co se týče propagace. Tito streameři jsou osloveni z naší strany a proto nepřijímáme aplikace do tohoto programu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama