Stále je to zlodějina, tvrdí hráči League of Legends i po úpravě nového ultimátního skinu
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Stále je to zlodějina, tvrdí hráči League of Legends i po úpravě nového ultimátního skinu

Stále je to zlodějina, tvrdí hráči League of Legends i po úpravě nového ultimátního skinu

Giry

Giry

13. 7. 2023 19:23

Patch 13.14 přinese společně s novým herním módem Aréna a novou šampionkou Naafiri také několik nových Soul Fighter skinů včetně jednoho ultimátního na Samiru. Hráči však mají k tomuto skinu výhrady a tvrdí, že neodpovídá standardům ostatních skinů ze stejné kategorie.

Reklama

Poté, co vývojáři ukázali nejnovější přírůstek do rodiny ultimátních skinů na testovacím serveru, se na sociálních sítích jako Reddit nebo Twitter strhla bouře nevole. V očích hráčů totiž Soul Fighter Samira kvalitativně neodpovídá označení ultimátní.

A nepřesvědčily je o tom ani úpravy, které vývojáři představili u příspěvku s feedbackem od komunity. Samira díky nim dostala nové animace základních útoků, recallu a respawnu a také speciální podobu čísel poškození.

Hráči i přes tyto změny stále označují skin za “scam” a požadují, aby Riot snížil cenu skinu. V porovnání s ostatními skiny ve stejné kategorii jako Pulsfire Ezreal nebo Elementalist Lux chybí hráčům u nové Samiry více exkluzivních animací a efektů.

Soul FIghter Samira by se měla dostat do League of Legends v rámci aktualizace 13.14, která je naplánovaná na středu 20.7. Už nyní je dostupná na testovacím serveru PBE.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama