Spuštění nového webu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Spuštění nového webu

Spuštění nového webu

David Růžička

David Růžička

19. 3. 2012 12:53

Tak jsme se přeci jen dočkali a i když se zpožděním, konečně spouštíme ostrou verzi webu.

Reklama

Zatím je funkční modul pro přidávání novinek, článků, blogů a fórum, ale brzy přibudou další. Bohužel je kapacita týmu plně vytížena a není v našich silách spustit web v plné funkčnosti v tuto chvíli. Ale díky systému, který jsme zvolili, budeme schopni přidávat nové funkce graduálně bez větších zásahů do provozu.

Ještě tento týden bychom rádi přidali modul akcí, který nám umožní přidávat a sledovat dění jak na naší, tak zahraniční scéně, tento modul bude mít jak vlastní dedikovanou stránku, tak pro větší pohodlí bude umístěn i v rámci základního designu v pravém sloupci. Hned po akcích bude následovat streamovací rozhraní, které nám otevře spoustu možností realizovat naše snahy o kultivaci česko-slovenské scény.

Tryhard.cz je projekt od komunity, pro komunitu, jelikož jde o nevýdělečnou činnost a nemáme za zády investora, omluvte prosím poněkud delší dobu, kterou jsme věnovali vývoji portálu. Také bych uvítal každou ochotnou duši, která by měla zájem se podílet na tvorbě obsahu pro web. To jestli budeme schopni do budoucna úspešně fungovat závisí na nás všech, hráčích League of Legends.

Tímto bych chtěl poděkovat všem za vyjádřenou podporu a doufám, že web bude sloužit k dobru naší League of Legends scény, stejně tak jako k vytvoření a utužení dobrých vztahů mezi lidmi kteří ji tvoři.

Za tým Tryhard

David „araged" Růžička

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama