Spolupráce se SkillZone
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Spolupráce se SkillZone

Spolupráce se SkillZone

David Růžička

David Růžička

1. 3. 2013 13:05

Tryhard a herna SkillZone jsou nově parťáci, co to pro vás jako naše drahé návštěvníky znamená?

Reklama

Tato spolupráce se začala domlouvat po PragoFFestu, kde nám majitel SkillZone Tomáš "

Ug4t0R

" Švec dlouhé hodiny nastavoval projektor a navíc zapůjčil mocnou web kameru (shoutout!), na které jste mě s Apym mohli sledovat v průběhu celého dvoudenního turnaje.

Co bude spolupráce obnášet? Tak především máme konečně místo, kde se můžou pořádat TH akce s fanoušky, jejichž náplní není jen občerstvování se tekutým chlebem národa našeho. Dále je na místě klasické mediální partnerství a v neposlední řadě i malý bonus pro všechny návštěvníky Tryhardu, kteří by si snad atmosféru v herně chtěli s kamarády (nebo sólo) vyzkoušet. Každý návštěvník Tryhardu má ve SkillZone do konce března 2 hodiny grátis!  (stačí obsluze říct, že chodíte na Tryhard)

Představení SkillZone

Herní klub SkillZone Praha byl otevřen v roce 2011 a navazuje na populární provozovny ve Strakonicích a v Táboře. Historie tak sahá až do roku 2003. V prostředí s pravou atmosférou herního doupěte je zcela běžné tykání nejen mezi hráči všech věkových kategorií, ale i obsluhou. Díky dostupným cenám, kvalitnímu vybavení, neustálému investování a přátelskému a profesionálnímu přístupu k návštěvníkům si tak drží velkou popularitu a prestiž i v době, kdy většina hráčů hraje hlavně z domova. Ve Skillu se tak budete cítit jako doma a je naprosto jedno jestli jste pravidelný, nebo příležitostný hráč. Obsluha vám vždy nejen ráda poradí a pomůže s nastavením her, ale můžete si s ní i jen tak pokecat. Jsou to také pařani a je vidět, že práce je pro ně opravdovým koníčkem.

V herně je aktuálně 18 PC vybavených více než 100 zajímavými tituly ze všech herních žánrů. Na své si tak přijde každý hráč, protože v herně nalezne opravdu širokou nabídku her, které jsou pravidelně doplňovány podle přání komunity a možností provozovny. Mimo to, je zde také například místnost vybavená 127cm TV s Xboxem a je tam možné si vychutnat hraní až 4 hráčů v jedné z více než 30 her. Pokud ale nechcete u hraní jen sedět, je možné si zahrát některou z her pro Kinect a vaše tělo tak pořádně rozhýbat.

I když je samozřejmě hlavním smyslem provozovny běžné hraní se stejně naladěnými hráči, konají se zde velice oblíbené turnaje a různé setkání. Je tak možné zde potkat naprosté herní špičky a zajímavé lidi. SkillZone není jen obyčejná PC herna kde si sednete a hrajete. Bude vás bavit být součástí komunity a kolikrát se nachytáte, že se vám nechce odejít.

Web: http://www.skillzone.cz/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama