Spolupráce se Shifters.eu
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Spolupráce se Shifters.eu

Spolupráce se Shifters.eu

David Růžička

David Růžička

25. 2. 2013 14:37

Dnešním dnem vzniká nové partnerství mezi portály Shifters.eu a Tryhard.cz.

Reklama

Toto partnerství vzniká k příležitosti oznámení první oficiální League of Legends ligy na portálu Shifters.eu. Jak bude celá tato liga fungovat, se dozvíte již brzy u nás na webu. Pro české a slovenské hráče je to určitě dobrá zpráva, neboť se další organizace staví za League of Legends a posiluje tak její pozici jako hlavního online titulu na domácí scéně.

Tryhard se bude starat o propagaci turnajů a důležitých oznámení Shifters ligy v rámci League of Legends komunity, všechny jejich turnaje včetně odkazů na stream a stránku registrace naleznete jako vždy v našem modulu akcí (záložka AKCE v hlavním menu, nebo box AKCE v pravém sloupci).

Shifters pro vás bude připravovat pravidelné turnaje v rámci ligy, která vyústí velkým play off o ceny. K tomu budou také rozšiřovat povědomí o League of Legends publikací našich naučných článků a důležitých informací, týkajících se naší oblíbené hry.

Představení Shifters.eu

Portál shifters.eu vznikl 20.10. 2009 za účelem nabídnout lidem herní servery. Postupně se shifters.eu stalo herní ligou pro československou komunitu. Z počátku byl primární hrou Counter Strike 1.6, ale po čase se ligy rozrostly o Haxball, Dotu 2 a CS:GO. V roce 2013 shifters.eu přivítalo i hru League of Legends. Tak jako k ostatním hrám, i ve hře League of Legends produkují množství turnajů a nově i ligu které vyústí playoff o ceny. Stream jejich turnajů běží na Shifters TV .

http://www.shifters.eu
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama