Solidní start Humanoida a Carzzyho v LEC, výhru berou i Jackies s Patrikem
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Solidní start Humanoida a Carzzyho v LEC, výhru berou i Jackies s Patrikem

Solidní start Humanoida a Carzzyho v LEC, výhru berou i Jackies s Patrikem

Reibl

Reibl

12. 3. 2024 11:24

Všichni čeští hráči berou po prvních třech hracích dnech jarního splitu alespoň jednu výhru. Na čele tabulky ovšem vládnou G2, kteří dokázali otočit hru proti Karmine Corp.

Reklama

Jarní split opět odstartoval jízdou G2 Esports, kteří smetli BDS, zimní finalisty MAD Lions KOI a Karmine Corp. Kupodivu nejdominantnější výhrou G2 byl zápas proti MDK, kde šlo o demolici španělských soků. G2 se ale lehce trápili proti BDS a hlavně proti Karmine Corp. Francouzská organizace sice měla ještě ve dvacáté minutě slušné naděje na výhru umocněné několika pochybeními hráčů G2. Ti ale během pár minut dokázali hru otočit ve svůj prospěch a připisují si tak jako jediní čistý týden.

Karmine Corp může těšit výhra proti GIANTX a opět celkem solidní zápasy, které ale skončily v ostatních případech prohrou. Po změně trenérského zázemí jde o lehké zlepšení a vzhledem k výkonům Rogue mají Karmine Corp celkem velké naděje bojovat o TOP 8.

Z českých hráčů se nejvíce dařilo Humanoidovi a Carzzymu. Fnatic vyhráli úvodní dva duely proti trápícím se Rogue a Karmine Corp. Na Heretics ale už tým nestačil. Nová soupiska TH obecně překvapila dvěma výhrami, ačkoliv jedna byla na úkor Rogue.

Carzzy s Vitality zvládl start splitu proti Heretics a tým si poradil i s BDS. V pondělí ovšem padl proti SK Gaming.

GIANTX s Patrikem a Jackiesem slaví jednu výhru, kterou k překvapení všech ukořistili nad MAD Lions KOI. Finalisté zimního splitu tak zatím okupují spolu s GIANTX a dvojicí dalších týmů dělené šesté místo.


Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama