Změny v Heretics, Perkz v jarním splitu nejspíš nenastoupí
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Změny v Heretics, Perkz v jarním splitu nejspíš nenastoupí

Změny v Heretics, Perkz v jarním splitu nejspíš nenastoupí

Reibl

Reibl

2. 3. 2024 14:30

Týden před začátkem jarního splitu LEC přichází překvapivá zpráva o vyloučení hvězdného midaře ze základní sestavy Heretics. Perkze nahradí polský talent Zwyroo.

Reklama

Jarní split LEC začíná za týden a všechny týmy už mají připravené soupisky a trénují. Změn v základních sestavách bylo již tradičně velmi málo. Do ligy se vrací třeba support Trymbi nebo topař Finn. Úpravu sestavy na poslední chvíli řeší také Heretics, kteří začátek splitu odehrají bez hvězdného midaře Perkze.

Chorvatský midař byl odstraněn ze soupisky po neshodě mezi ním a manažerem celku Heretics. Server sheepesports o tom informoval s odkazem na anonymní zdroje. Podle nich mělo být o této změně rozhodnuto ve čtvrtek.

Zpráva je překvapivá i z důvodu, že Perkz s týmem před i po incidentu trénoval přímo v Berlíně, kde se LEC hraje. Soupiska má za sebou několik scrimů, poslední z pátku. I v tu dobu byl Perkz stále přítomný v týmu.

Místo Perkze má nastoupit Zwyroo, který hraje za akademii Heretics ve španělské lize. Na oficiální oznámení od Heretics zatím čekáme. Dlouholetý spoluhráč Perkze, Jankos, na Twitteru zatím sdílel jen “XD”. Perkz zase sdílel hashtag #KeepSmiling. Je tedy zřejmé, že se v týmu něco děje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama