Směr west - den první
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Směr west - den první

Směr west - den první

Bhaal

Bhaal

1. 1. 1970 00:00

Po dlouhé době a trashtalkování, že east je pro scrubíky a na westu jsou profíci jsem se konečně rozhodl s Bhaalem přesunout na west. Pocity mám hodně smíšené, což se dozvíte, bude-li číst dál.

Reklama

Odehrál jsem na již zmíněném serveru 8 her. Z toho byly 3 výhry a 5 proher. Ovšem v pouze jedné hře jsem to fakt hodně failnul. Hrál jsem Vladimira na midu a proti mně Fizz a Shaco v jungli. Netřeba říkat, že po prvním úspěšném ganku Shaca se už Fizz dokázal nasnowballovat sám.

V další hře, kde na mě zbyl AD carry jsem vzal Corkiho. Lajnu jsme s Taricem vyhráli bez problému (killy, outfarm a to bez ganků). Avšak jungler asi neměl den, protože Lee Sin, co jde tunel vision tower dive Kennena, co má ulti na levelu 4 by snad nenapadlo nikoho. Poté jsem si vyzkoušel high elo supporta a to bylo panečku flejmů od mého AD carryho. Lajnu jsme přefarmovali, ale opět jak v minulé hře se jungler rozhodl, že bude k ničemu a Janna tak mohla díky splněným objektivům svého týmu koupit Oracle a tuny ward, zatímco já se potuloval s Philosopher stonem a botama. Samozřejmě jsme neměli wardy, protože je Janna čistila Ashe před nosem. Jakmile umřel, začal brečet "omg noob taric u fucking retard, why u no ward...".

Poslední 3 hry byly obě pro mě úspěšné až na jednu, kde jsme měli random Xin jungle a asi first time Morganu, která na sebe nikdy nedala štít během své ulti a Janna ji tak asi 10x odfoukla.

Mé prozatimní pocity z těchto her? Určitě jsem rád za minutovou queue, ale přijde mi, že skill lidí zde na 2k se rovná lidem na eastu, co mají 1850-1900. Tolik chyb, co jsem viděl za těchto 8 her jsem neviděl za poslední týden na eastu. Flame byl v každé hře kromě poslední, kde byli samí vyzrálí lidi. Možná to bylo tím, že jsme vyhrávali, možná to byli prostě casuals. Na druhou stranu jsem viděl pár hodně dobrých supportů, kteří opravdu ví, jak hrát a rád bych je potkal znovu a pár starých známých z eastu (NagaCrew :-* ).

Ve zkratce jsem prohrál 5 her, z nichž můžu za jednu, možná dvě (nejsem nejlepší support) hry, ve zbytku jsem dělal, co se dalo (od vyhrání lajny, přefarmí a po pushnutí věže následného roamování, stealování buffů aj.). Nesnažím se tu blejmovat vlastní tým a vám vnutit, že patřím do top 10 na westu po osmi hrách. Chápu, že to je týmová hra a výhra se odvíjí od dalších čtyř hráčů nezávisle na mně. ;)

Ovšem přechodem na west nehodlám skončit s hraním na eastu. Budu hrát na "rodinném" účtu, který vyexpil bratranec a později dal své sestře a nyní ho budu sdílet i já. Pokud máte zájem, můžete si mne přidat, nový účet na eastu se jmenuje samph.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama