Směr west - den druhý
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Směr west - den druhý

Směr west - den druhý

Bhaal

Bhaal

11. 4. 2012 19:32

Opět se vám hlásím z westu po odehrání další série her.

Reklama

Rád bych začal tím, že tentokrát po minulém tvrzení, kde jsem porovnával skill hráčů z eastu a westu na 2k se dneska o dost změnil. Zapomněl jsem brát v ohledu počet hráčů na serveru. Hrát na eastu s lidma, kterých je okolo 300 a udávají si navzájem to "tempo", kdežto na westu si tohle tempo udává snad 5k hráčů, což jim dává mnohem větší skillový rozdíl.

Dnešní bilance je 5:4, což mi osobně i vyhovuje, jedna prohra byla zapříčeněna disconnectem jednoho od nás, ale poté další hru dostal disconnect někdo v enemy teamu. Taky jsem potkal MoMu a Dedrayona (nebo jak se píše SK jungler) a očekával, že to bude trochu kvalitnější hra. Bohužel MoMa asi trolil, vzal Koga na bot a skončil něco kolem 0/7 (po třetí smrti si jel tunnel vision na farmu) a Dedrayon krom toho, že už to byla prohraná hra neměl na práci nic jiného než si zflejmovat svůj tým. Další hra s někým známějším byl Sypher Lounet, na kterého zbyla support role. Lounet nezaváhal ani chvíli a picknul si roamovacího Twitche. Ze začátku jsem byl trochu skeptický, ale nakonec jsme vyhráli.

Zbytek her byl celkem v pohodě. Až na nějaké to flejmování, které se na westu hodně vyváží s flejmováním u enemy týmu. Taky určitě nejsem perfektní hráč a dostal jsem i párkrát celkem dost outplayed. Na druhou stranu jsem dal outplayed i pár hráčům. ^^

Můj dnešní závěr je takový - pořád si nemůžu pomoct s neuvěřitelným flejmováním, které na eastu není ani z poloviny takové. O mnoho více lidí s disconnectem/afk a konečně se mi dostalo hrát se známými hráči (i když jsem trochu zklamán).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama