Sjokz v letním splitu LEC neuvidíme, moderátorka si dává pauzu
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Sjokz v letním splitu LEC neuvidíme, moderátorka si dává pauzu

Sjokz v letním splitu LEC neuvidíme, moderátorka si dává pauzu

Maarty

Maarty

6. 6. 2023 17:13

Každý fanoušek League of Legends a několika dalších esportových titulů už musel slyšet o moderátorce Eefje "Sjokz" Depoortere. Ta se za posledních deset let vryla nejen do našich srdcí, ale i srdcí profesionálních hráčů svými kvalitními, a hlavně lidskými rozhovory s nimi. Dnes jsme přes její Twitter dostali oznámení, že si Belgičanka bere na čas od práce pauzu hlavně kvůli psychickým problémům.

Reklama

Zažila jsem syndrom vyhoření a cítím, že může přijít znovu,“ zní jedna z vět v oznámení. A není ani divu. Je známým faktem, že profesionální hráči v některých případech vidí svou rodinu jen pár týdnů v roce. Pozice moderátora nebo komentátora tedy nemusí být v tomto ohledu daleko. Krom obdobného pracovního nasazení pak Sjokz zmiňuje boj s mentálním zdravím v roce 2023 a její absenci u již zmiňované rodiny a blízkých. Touto pauzou plánuje dohnat ztracený čas s rodinou nebo zanedbané zdraví.

Podle oznámení bychom se jejího návratu do profesionální scény měli dočkat během finále LEC, které je letošní novinkou celého formátu, popřípadě na pozdějších Worlds 2023.

Celou sekci komentářovou sekci nakonec zalily desítky pozitivních a povzbuzujících zpráv od kolegů z branže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama