Sivir Relaunch
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Sivir Relaunch

Sivir Relaunch

derk

derk

15. 10. 2013 10:56

Sivir si prošla změnou modelu, grafiky, animace, lore a také úpravou jednotlivých schopností. Vše včetně obrázků a videa uvnitř.

Reklama
(Jde o čtyři dny starou změnu, o které vás informujeme až teď kvůli MČR)

Hlavním důvodem ke změně je podle slov Riot Pwyffa fakt, že Sivir vzhledově nezapadala do současnosti a zároveň byla velmi málo používaná - ať už v rankedech anebo normálních hrách. Následující změny by měly pomoci Sivir v současné metagame a dostat ji opět na světlo světa. Riot se rozhodl změnit Sivir ve třech důležitých aspektech.

Vizuální zpracování:

Sivir byla jedním z prvních šampionů ve hře a proto není divu, že její vizuál a efekty neodpovídají kvalitě nových šampionů. Rozhodli jsme se změnit její grafické zpracování, celkově ji uhladit a pohrát si s jednotlivými aspekty její hratelnosti. Velký důraz jsme kladli na její zbraň - její schopnosti i klasické útoky by měly být o dost plynulejší a více intuitivní. Stejně tak jsme se v každém skinu snažili udělat její zbraň unikátní, s různými grafickými efekty.

Lore a její zpracování ve hře:

Když jsme znovu podívali na Lore tohoto šampiona, všimli jsme si řady nespecifikovaných odkazů a několik tajemství, která jsme se pokusili osvětlit. Naším cílem bylo jasně stanovit místo Sivir ve světě Runeterry a její příběh a původ následně aplikovat i do hry. Přidali jsme do hry nový voice-over (namluvení šampiona), které koresponduje s její vylepšenou lore a také se vztahy s jednotlivými šampiony. Díky rozšíření jejího příběhu budou mít hráči více možností dozvědět se o Sivir něco více.

Gameplay:

Sivir je velmi unikátním šampionem mezi Marksmany. Díky svému štítu je silná proti šampionům, kteří těží z kouzel a díky své pasivce a ultimátce dokáže velmi dobře kitovat a zároveň nabízí týmu slušný buff. Naším hlavním cílem při relaunchi bylo dbát na to, aby jí zůstala schopnost splitpushovat jednotlivé lajny, iniciovat souboje anebo naopak pomoci svému týmu k útěku. Boomerand Blade (Q) a Spell Shield (E) fungují stejným způsobem jako dříve, pouze s drobným doladěním. Ricochet (W) nyní může zasáhnout více nepřátel, nemůže ale nikoho zasáhnout dvakrát. On the Hunt (R) bylo celkově předěláno tak, aby přidávalo značný movement speed buff a nezpomalovalo Sivir při použití (nemá cast time a má kratší cooldown).

Sivir Relaunch

Podívejte se také na video, které ukazuje jak Sivir vypadá přímo ve hře a jakým způsobem jsou nyní zpracovány a změněny její schopnosti. 

Mějte na paměti, že změny jsou stále jen na PBE, což znamená, že se před finálním relaunchem přímo ve hře můžou jednotlivé věci ještě upravit a pozměnit. Až bude oficiální relaunch, Sivir se jistě dočká i nového splashartu, nové ikony a dalších maličkostí. O všem vás budeme informovat.

Co si o změnách myslíte? Bude se Sivir více hrát?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama