Šílená přestřelka se Zeri a její vstup do LEC
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Šílená přestřelka se Zeri a její vstup do LEC

Šílená přestřelka se Zeri a její vstup do LEC

Reibl

Reibl

24. 1. 2022 13:00

Bude takto vypadat profesionální gameplay za Zeri?

Reklama

Nová šampionka Zeri se na Summoner’s Rift podívala prvně sotva před pár dny, ale už teď díky své unikátní hratelnosti plní sociální sítě. Nejzajímavějším prvkem šampionky přitom není základní útok pomocí skillshotu na Q, nýbrž pasivka ultimátky, jak ukazuje situace ze SoloQ hry adc hráče Team Liquid academy.

Yeon se po dvaceti minutách hry vyskytl v šílené přestřelce, která trvala dvě minuty. Na jejím začátku měla Zeri rychlost pohybu okolo 404, ke konci pak téměř čtyřnásobek. Jednadvacetiletý marksman akademie Teamu Liquid nám tímto ukázal, jak by mohla Zeri v ideálních okolnostech fungovat.

Podle serveru U.GG má Zeri aktuálně v Platinum+ 44,46% winrate, v Diamond 2+ 45,46% a v Master+ 46,06% winrate. Lze tedy vidět, že lepší hráči se Zeri mají o trochu větší úspěšnost. Přesto aktulně můžeme považovat šampionku za slabou v metě, kde dominují Caitlyn, Jinx, Jhin a Vayne.

Zeri se v profesionálních ligách zatím nedočkáme. LEC šampionku povolí nejdříve ve čtvrtém hracím týdnu. Do té doby můžou profesionálové novou postavu trénovat.

Šílená přestřelka se Zeri a její vstup do LEC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama