Season 3 - vizuální zpracování odměn
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Season 3 - vizuální zpracování odměn

Season 3 - vizuální zpracování odměn

derk

derk

9. 11. 2012 17:08

Pojďte se s námi podívat na to, jak vypadjí odměny za druhou sezónu přímo ve hře.

Reklama

Se začátkem třetí sezóny (odložen na neurčito, může být každý den) se do hry dostanou odměny za sezónu nynější, tedy druhou. To již všichni víme. Pojďme se ale podívat, jak budou odměny vypadat přímo ve hře.

Jako první jsou

ikony

, které asi většina z vás již viděla. Pokud ne, podívejte se SEM .

Druhé na řadě jsou

okraje při načítání hry

. Podle toho na jakém ratingu se umístíte, dostanete spolu s ikonom i tzv. border - neboli rámeček. Tyto rámečky budou vidět při načítání hry a uvidí je pouze vaši spoluhráči. Protihráči je neuvidí, aby se zamezilo případným "problémům a spoilerům". Na obrázku vidíme pouze Gold a Silver. Ostatní zatím nejsou k dispozici, ale když si to spojíte se summoner profily, můžete si docela reálně představit, jak to bude vypadat.

Každý hráč také dostane upravený

summoner profil

, který je vidět přímo v klientovi. Zatím jediná šance, jak ho změnit byly odměny za sezónu první. Ty se budou rušit a nahradí je odměny za právě končící druhou sezónu. Ve hře vypadají takto. Diamant, Platina, Gold. Ostatní zatím nejsou k dispozici.

A nakonec tu máme ještě oficiální video or Riotu, o tom jak bude probíhat S3 z té kompetitivní stránky. Podle všeho by mělo jít ještě o daleko větší show než bylo finále S2, tak doufejme, že se to Riotu podaří a bude se na co dívat.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama