S3WC - Už známe všechny postupující
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek S3WC - Už známe všechny postupující

S3WC - Už známe všechny postupující

derk

derk

21. 9. 2013 09:20

Uvnitř najdete výsledky a záznamy z jednotlivých her.

Reklama

Pokud vás zajímají podrobnosti o tom, které týmy se kvalifikovaly z jakých regionů a jak, stačí kliknout sem .

Týmy rovnou v play-off

 Gamania Bears

 NaJin Black Sword

 Cloud 9

 Royal Club Huang Zu

Skupiny
SKUPINA A
 OMG 7 - 1
 SK Telecom T1 7 - 1
 Lemondogs 3 - 5
 TSM Snapdragon 2 - 6
 GamingGear.EU 1 - 7
SKUPINA B
 Fnatic 7 - 1
 Gambit Gaming 5 - 3
 Samsung Ozone 5 - 3
 Vulcun 3 - 5
 Mineski 0 - 8

UPDATE

03:25 Skvělá zpráva pro všechny Evropany. Ze skupiny B totiž postupují do play-off hned dva týmy!  Fnatic z prvního místa a  Gambit Gaming z druhého, potom co se jim podařilo vyhrát tiebreaker proti korejskému celku Samsung Galaxy Ozone. Brzy se dozvíme rozlosování čtvrtfinále.02:10 Základní část skupiny A je dohrána. Korejští Ozone porazili Mineski poměrně přesvědčivě (DanDy 19/2 na Evelynn) a o druhé postupové místo si tedy zahrají proti Gambit Gaming.01:25 Fnatic

  

už mají postup jasný a Gambit Gaming jsou teď na druhém místě, poté co neuvěřitelným způsobem otočili hru proti Vulcunu. Čeká se na výsledek hry Samsung Galaxy Ozone vs. Mineski. Pokud se Korejcům povede vyhrát (což je dost možné, protože do zápasu nastupují jako velcí favoriti), dostanou se na dělené druhé místo spolu s Gambit Gaming a o postupujícím rozhodne až tiebreaker (vzájemný zápas). 12:10 Ve skupině A už je rozhodnuto. Záleží pouze na tom, který tým postoupí z jakého místa. Na první příčce zatím trůní čínský tým OMG , který zatím jako jediný na S3WC neprohrál ani jednu hru. V těsném závisu za nimi je korejský tým SK Telecom T1 . Oba týmy už mají postup zcela jistý, prohrají pouze dvě další hry a i kdyby je prohrály, zůstanou na první a druhé příčce.

Ve skupině B je situace poměrně vyrovnaná. Pokud se Fnaticu povede porazit nejslabší tým ve skupině - Mineski - bude postupovat. O druhé místo si potom zahrají Gambit Gaming, kteří zatím mají náskok jedné výhry, ale čekají je dva obtížní soupeři, spolu s Team Vulcun a Samsung Galaxy Ozone. My budeme samozřejmě fandit ruskému celku. Kdyby nakonec postoupily hned dva evropské týmy, situace v play-off by mohla být hodně zajímavá.

Ostatní záznamy zde .

V sobotu nás čeká posledních deset zápasů, pět v každé skupině, které finálně rozhodnou o tom, které týmy postoupí a s kterými se rozloučíme. Bude nás zajímat samozřejmě hlavně skupina B, která ještě není rozhodnutá. Sobota 21.9. Uvádíme sobotu, ale hraje se samozřejmě v noci ze soboty na neděli. Začíná se v devět večer a hraje se až do sedmi do rána.

 GMB 0 : 1 FNT 
 VLC 0 : 1 SSO 
 FNT 1 : 0 MNS 
 GMB 1 : 0 VLC 
 SSO 1 : 0 MNS 
 LD 1 : 0 TSM 
 GG.EU 0 : 1 SKT1 
 OMG 1 : 0 LD 
 TSM 0 : 1 GG.EU 
 SKT1 1 : 0 OMG 
Neděle 15.9.
 GG.EU 0 : 1 TSM 
 SK T1 1 : 0 LD 
 TSM 0 : 1 OMG 
 LD 1 : 0 GG.EU 
 OMG 1 : 0 SK T1 
 VLC 1 : 0 FNT 
 GMB 1 : 0 MNS 
 SSO 1 : 0 VLC 
 MNS 0 : 1 FNT 
 GMB 1 : 0 SSO 

Ve skupině A se nejlépe dařilo čínskému celku OMG, který si dokázal poradit i s největším favoritem celé skupiny - SK Telecom T1. Záoas stál opravdu za to, OMG dokázali využít early výhodu a soupeře již nepustili k žádné akci. Oba týmy vypadají opravdu velmi silně!

Ve skupině B se potom stalo hned několik překvapení. Prvním byl úvodní zápas mezi Fnatic a Vulcun, který vyhrál americký tým. Druhým a pro nás asi nejmilejším překvapením je skvělá forma Gambit Gaming, kteří včera mimojiné porazili i korejský celek Samsung Galaxy Ozone! Doporučujeme podívat se na tuto hru, Genja OP!

Záznamy najdete ZDE . Doporučujeme ale hlavně hru GMB vs. Ozone.

Úterý 17.9.
 MNS 0 : 1 SSO 
 VLC 0 : 1 GMB 
 OZN 0 : 1 FNT 
 MNS 0 : 1 VLC 
 FNT 1 : 0 GMB 

Je za námi dalších pět zápasů ve skupině B! Evropským týmům se přímo skvěle daří. Fnatic po včerejší prohře proti Vulcunu porazil korejský tým Ozone a GMB si poradili s Vulcunem (za necelých 28 minut). Vzájemný zápas mezi oběma evropskými týmy dopadl lépe pro Fnatic. Oba evropské týmy jsou tedy na prvním místě tabulky se skóre 3-1. Ještě nutno dodat, že Fnatic si včera poradil v obou hrách se soupeřem velmi rychle (21-3 a 21-6). Že by ze skupiny B postoupily hned dva evropské celky? Doufejme, že ano.

Záznamy z ostatních her najdete ZDE .

Středa 18.9.
 LD 0 : 1 OMG 
 SK T1 1 : 0 GG.EU 
 TSM 1 : 0 LD 
 GG.EU 0 : 1 OMG 
 SK T1 1 : 0 TSM 

Dalších pět zápasů ze skupiny A znamenalo poměrně nepříznivé zprávy pro evropský celek Lemondogs, kterému se nedařilo a prohrál hned dvakrát. Proti TSM a OMG. Tabulce vévodí čínský tým, který zatím jako jediný v celém turnaji neprohrál a upřímně k tomu nikdy ani nebyl blízko - až na hru proti Lemondogs, kterým se dařilo a hráli velmi vyrovnanou hru, mohli dokonce i vyhrát. Na druhém místě je korejský tým SK T1 a na třetím TSM.

Záznamy z ostatních her najdete  ZDE .

Pátek 20.9.
 SSO 1 : 0 GMB 
 FNT 1 : 0 VLC 
 MNS 0 : 1 GMB 
 FNT 1 : 0 SSO 
 VLC 1 : 0 MNS 

Jsou za námi další zápasy ve skupině B, nejvíce se daří Fnatic, kteří se posunuli na první příčku. Poradili si již podruhé s korejským celkem Samsung Galaxy Ozone a následně i s Vulcunem a dalo by se říci, že postup mají již skoro jistý. Situace na dalších příčkách je ale velmi vyrovnaná. Na druhém místě jsou Gambit Gaming, kteří prohráli proti korejskému celku a poté porazili Mineski. V sobotu se rozhodne o tom, kdo z následující trojice postoupí na šampionát. GMB čeká velmi důležitý zápas proti Fnatic a následně proti Vulcunu. Pokud se povede vyhrát alespoň jeden z nich, šance na postup jsou poměrně vysoké. 

Fnatic vypadá extrémně silně. Prohráli pouze jedinou hru a posledních několik vyhráli dříve než za 30 minut. Což dokazuje i surrender Vulcunu v 22. minutě a prohra korejského celku v 26. Podívejte se na sestřih jednotlivých her.

Záznamy najdete ZDE.

V noci ze soboty 21.9. na neděli 22.9. končí skupinová část, která rozhodne o čtyřech postupujících týmech, které jdou do čtvrtfinále. První dvě čtvrtfinále se hrají v noci z podnělí (23.9.) na úterý a druhé dvě ve středu (25.9.) ráno. 

Semi-finále se hrají v sobotu a finále celého turnaje hned den poté - bohužel už teď víme, že začne v 05:00 ráno.

Časy jsou takto kostrbaté hlavně z důvodu, že se Riot snaží vymyslet nějakou rozumnou alternativu pro všechny zúčastněné diváky - což není tak lehké, když se diváci nacházejí ve všech koutek celého světa.

Přečtěte si také o jednotlivých týmechAmerika - Cloud 9, TSM Snapdragon, Team VulcunEvropa - Fnatic, Lemondogs, Gambit GamingKorea - NaJin Black Sword, Samsung Galaxy Ozone, SK Telecom T1Čína - Royal Club Huang Zu, OMGOstatní - Gamania Bears, Mineski, GamingGear.EU
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama