S3WC Semi-finále v sobotu!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek S3WC Semi-finále v sobotu!

S3WC Semi-finále v sobotu!

derk

derk

27. 9. 2013 11:18

V sobotu se hrají obě semi-finále, která rozhodnou o tom, koho uvidíme ve finále! Uvnitř všechny informace.

Reklama

Riot se opět zachoval pěkně vůči evropským fanouškům a zápas mezi evropským týmem

 Fnatic

a čínským celkem

 Royal Club Huang Zu

nastavil na rozumnou dobu - v sobotu večer ve 21:00. Ve druhém semi-finále se potkají dva korejské celky,

 NaJin Black Sword

a

 SK Telecom T1

, které zase vzhledem k asijským fanouškům budou hrát v sobotu v pět hodin ráno. 

Oproti čtvrtfinále nastává jedna drobná změna - místo série best of three (bo3) se bude hrát best of five (bo5) - tedy tým musím vyhrát tři mapy, aby postoupil do finále. Ve finále se hraje rovněž bo5, což je velká výhoda hlavně pro korejské celky, které jsou zvyklé hrát stejným systémem svou domácí ligu OGN a jsou zvyklí hrát pod nátlakem a mnohdy otočit hru, i když prohrávají 0-2 (hlavně NaJin je jedním z týmů, který tuto taktiku uplatňuje nejvíce).

Oba zápasy se tedy hrají v sobotu, zde naleznete ještě pro jistotu harmonogram, v kterém budeme rovnou updatovat výsledky jednotlivých her.

UPDATE

Druhým finalistou se stává čínský celek  Royal Club Huang Zu.

Fnatic končí spolu s NaJin na děleném 3.-4. místě a sezóna 1 se tedy neopakuje! Prvním finalistou se stává korejský celek  SK Telecom T1

, poté co se mu podařilo vyhrát poslední pátou hru proti jeho krajanům - týmu NaJin Black Sword. Druhé semi-finále mezi Fnatic a Royal se hraje dnes večer v devět hodin!

 NaJin  2 : 3 SK T1 
 Fnatic 1 : 3 Royal 

Všechny hry budou určitě velmi zajímavé, protože v jedné se potkají dva korejské celky, které se moc dobře znají a ve druhé na sebe narazí Fnatic, evropský tým s velmi specifickým herním stylem (a možná i trochu překvapení celého turnaje) a Royal, známý svou extrémně agresivní hrou a schopností využít i malou výhodu.

Jednotlivé týmy si věří na výhru a v současné době má šanci probojovat se do finále ve Staples Center opravdu každý. Přejeme vám tedy příjemnou zábavu při sledování! Po odehrání obou semi-finále se můžete těžšit na analýzu her a také na podrobné představení obou finalistů!

Ostatní články z S3WC:Čtvrtfinále - postupuje Fnatic a NaJinČtvrtfinále - postupuje SK T1 a RoyalSkupinová část - známe postupujícíPředstavení týmů:Amerika - Cloud 9, TSM Snapdragon, Team VulcunEvropa - Fnatic, Lemondogs, Gambit GamingKorea - NaJin Black Sword, Samsung Galaxy Ozone, SK Telecom T1Čína - Royal Club Huang Zu, OMGOstatní - Gamania Bears, Mineski, GamingGear.EUKdo myslíte, že vyhraje semi-finále a postoupí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama