S3WC Play-off
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek S3WC Play-off

S3WC Play-off

derk

derk

23. 9. 2013 03:30

Skupinová část je odehraná a již dnes večer začíná první čtvrtfinále. Uvnitř najdete výsledky!

Reklama

V noci ze soboty na neděli se dohrála skupinová část, která rozhodla o tom, které čtyři týmy si zahrají s vítězi jednotlivých regionů o postup do semi-finále. Pojďme si ještě připomenout, které týmy čekaly ve čtvrtfinále a které se tam musely kvalifikovat ze skupin.

 Gamania Bears

 NaJin Black Sword

 Cloud 9

 Royal Club Huang Zu

Tyto čtyři týmy si zajistily účast v play-off díky umístění na první příčce v regionálních kvalifikacích. Evropský tým neměl zastoupení z jednoduchého důvodu - na ALL STARS turnaji před několika týdny skončil na posledním místě. Přesto však se evropským týmům dařilo přímo skvěle. Ze skupiny B totiž postoupili Fnatic i Gambit Gaming a hlavně první jmenovaní vypadají opravdu silně. Podívejte se na seznam týmů, které postoupily ze skupin.

 Fnatic

 Gambit Gaming

 OMG

 SK Telecom T1

Následovalo losování, které probíhalo tak, že si vždy kapitán jednoho ze čtyř týmů nahoře vylosoval soupeře a také pozici v pavouku. Podívejte se na video, které ukazuje, jak to celé dopadlo. Video je bohužel přemluvené korejským dabingem, nicméně je vidět vše potřebné, jiné jsme bohužel nenašli.

LIVE UPDATE

03:15 NaJin Black Sword vyhrává přímo s lehkostí i poslední hru a stává se druhým semi-finalistou. Gambit Gaming to bohužel po úvodní skvělé hře nevyšlo a musíme se s nimi v tomto turnaji rozloučit.02:18 NaJin Black Sword se zřejmě první hrou pouze rozehříval, protože právě předvedli naprosto famózní výkon a neuvěřitelně jednoduše si poradili s ruským celkem. Stav série je 1-1 a NaJin vypadá velmi silně! 01:32 Gambit Gaming vyhrává poměrně přesvědčivě první hru. NaJin Black Sword předvedl slabší výkon, než se očekávalo a je tu reálná šance, že v semi-finále uvidíme dva evropské týmy! 00:00

Fnatic

vyhrává první čtvrtfinále proti Cloud 9 za celkového stavu 2-1

. Fnatic se tak stává prvním semi-finalistou a vyřazuje poslední americký tým v turnaji. Gratulujeme! Za chvíli začíná zápas druhého evropského týmu - Gambit Gaming proti korejské jedničce NaJin Black Sword. 

Následuje rozpis celého play-off. Čínské celky se potkají rovnou v prvním kole, korejské celky potenciálně ve druhém a pokud se bude dařit evropským celkům, mají šanci potkat se až ve finále! Gambit Gaming budou hrát proti Black NaJin Sword a obzvláště zajímavý bude zápas mezi Fnatic a Cloud 9. Šampioni Evropy i Ameriky si to spolu rozdají o postup do semi-finále.

Harmonogram

Riot se nakonec rozhodl kvůli evropským fanouškům pozměnit pořadí jednotlivých zápasů. Jako první budou hrát Fnatic proti Cloud 9 (i když měl být tento duel posledním). Což je na jednu stranu nemilá zpráva pro Fnatic, kteří mají na přípravu pouze den, na druhou stranu to pro ně ale může znamenat více času příprav na nadcházejícího soupeře, pokud se jim povede postoupit. Pro nás důležitá zpráva je ale to, že se hraje již dnes večer od 21:00! 

 Cloud 9 1 : 2 Fnatic 
 NJBS 2 : 1 Gambit 
 Gamania Středa 04:00 SK T1 
 Royal HZ Středa 07:00 OMG 
Kterému týmu fandíte vy?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama