S3 LCS - nejlepší evropská akce v historii
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek S3 LCS - nejlepší evropská akce v historii

S3 LCS - nejlepší evropská akce v historii

derk

derk

23. 1. 2013 12:11

Šestnáct nejlepších evropských týmů si proti sobě zahraje na offline akci. Pět nejlepších si splní sen.

Reklama
 S3 evropská offline kvalifikaceDestinace:

Varšava, Polsko

Datum:

25.1.2013 - 27.1.2013

Týmy:

16 Evropa

O turnaji

Již za dva dny nastane nejdůležitější turnaj v životě pro 80 evropských hráčů. Rozhodne se o jejich budoucnosti, zahrají si o to, kdo se stane oficiálně sponzorovaným týmem od Riotu pro celou další sezónu. Aby se jim to povedlo, musí se umístit ve skupině na jedné z prvních dvou příček a potom vyhrát čtvrtfinále. Výherci čtvrtfinále si splní sen a zbylé 4 týmy budou hrát o poslední, páté místo.

Nejlepších pět týmů tohoto turnaje se zařadí po bok

 Gambit Gaming,

 (ex)CLG Europe a

 SK Gaming a vytvoří tak magickou osmičku týmů, které získají sponzoring od Riotu a možnost zahrát si na šampionátu S3. Všechny tyto týmy budeme mít také možnost vidět o dost častěji, protože se každý týden budou hrát zápasy, které budou streamované zdarma v HD. Půjde o takzvaný LCS (League Championship Series) - informace o tom, jak se bude celou sezónu hrát najdete zde .

Skupiny

Je to zkrátka zatím největší příležitost, která se kdy v eSports naskytla a všechny týmy pilně trénují. Před chvílí jsme se dozvěděli, jak budou vypadat skupiny. 

Systém turnaje

Ve skupinách se hraje systémem double elimination na jeden vítězný zápas. Dva nejlepší z každé postoupí ze skupiny do play-off.

Play-off se hraje systémem single elimination na tři vítězné zápasy, týmy, které vyhrají čtvrtfinále se kvalifikují a poslední spot zůstane na nejlepší tým ze zbývajících čtyř, které prohrály čtvrtfinále. 

Český reprezentant

V celém turnaji je jeden Čech a tím je

 Mozilla

, který v současné době hraje za tým

 LoLPro (stále jsou pod Curse, pouze proběhla změna jména, aby se to nepletlo s americkým celkem). Většina z vás asi ví, že Mozi je v současné době s celým týmem v Polsku a posledních pár týdnů neuvěřitelně oddaně trénují a dělají zkrátka vše, aby se jim splnil sen. Dobrou zprávou je, že pokud se Mozimu a jeho týmu podaří postoupit ze skupiny, budou mít velmi vysoké šance, protože bude hrát proti nejlepším ze skupiny C, která je ze všech asi nejslabší. Největším soupeřem bude ve skupině určitě

 Millenium, o kterém se řada evropských celků nechala slyšet, že je neuvěřitelně silným celkem a možná i nejlepším v Evropě. 

Harmonogram a stream

Stream zatím není k dispozici, ale podle všeho půjde o oficiální stream přímo od Riot Games. Každopádně se o nem dozvíte včas, to se nebojte. Pokud nechcete, aby vám něco uniklo, přidejte si nás na FACEBOOK .

Pátek 25.1.2013 Skupiny 10:00 - 22:00*
Sobota 26.1.2013 Čtvrtfinále 10:00 - 19:00*
Neděle 27.1.2013 O páté místo 13:00 - 19:00*
* časy označené hvězdičkou jsou začátky posledních zápasů - všechny dny se tedy bude hrát zhruba do 22-23:00Šance na postup

Zeptali jsme se několika českých hráčů, kdo si myslí, že ma šanci zařadit se do první pětice týmů a stát se sponzorovaným týmem.

derk: Fnatic, Meet Your Makers, Millenium, LoLPro, +1iKarlik: Millenium, MYM, Fnatic, +2Rutgen: Fnatic, Curse.EU, MYM, Millenium, Wolwesfof0t: Millenium, Meet Your Makers, Fnatic, Acer, Alternatearaged: Fnatic, Millenium, Meet Your Makers, LoLPro, Team ALTERNATEPinkysek: LoLPro, Fnatic, Millenium, MeetYourMakers, a posledni misto Wolves nebo mousesportslego: MYM, Fnatic, Millenium, Curse, +1 (Wolves)Herdyn: Fnatic, MYM, Team ALTERNATE, LoLPro, Millenium Freeze: LoLPro, MYM, Fnatic, Millenium, Team ALTERNATE

Jak vidíte, i většina českých a slovenských hráčů má podobné názory. Postoupit ale může každý, protože všechny týmy poslední dobou trénují neuvěřitelné množství času zjišťují o soupeřích všechny možné informace a zkouší taktiky, které jim dokáží vyhrát hru. Je to určitě největší evropská akce, která se kdy konala a máme se na co těšit, protože v tomto turnaji půjde o všechno. Takže na konec nezbývá než vás srdečně pozvat, abyste s námi sledovali během víkendu, jak se to vyvine a drželi Mozillovi palce!

Myslíte si, že se to Mozimu podaří? A které týmy podle vás vyhrají? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama