S2 Šampionát - víme kdy!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek S2 Šampionát - víme kdy!

S2 Šampionát - víme kdy!

derk

derk

9. 10. 2012 07:22

V sobotu večer se naskytly technické problémy.

Reklama

A neodehrál se domluvený kus playoff (který měl být vlastně již předposlední). V plánu bylo odehrát poslední čtvrtfinále a následně i obě semi-finále. Bohužel se kvůli technickým problémům neodehrál ani první zápas, který skončil po osmi hodinách za stavu 1:1.

Pokud to někoho zajímá, tak se podívejte SEM . Podrobnější informace o čtvrtfinále

 CLG.EU

vs.

 World Elite

.

Teď již víme podrobnosti o tom, kdy a kde se bude sobotní rest dohrávat. 

Bude se hrát zítra, tedy ve čtvrtek

11.10.2012 od 02:00 našeho času

. (10.10. 5pm v US) Jako první se bude hrát

 CLG.EU vs.  World Elite. Bude se však hrát od nuly

, žádný tým nebude mít započítanou výhru, čili jako by se v sobotu nehrálo. Hned potom se odehrají obě semi-finále a bude rozhodnuto o finalistech.

Se sobotním grandfinále by to nemělo pohnout, to se bude hrát podle předem domluveného a oznámeného termínu - v neděli 14.10.2012 od 04:00 našeho času. 

Pro Evropany (kvůli času streamů) a ani pro oba týmy to není moc veselé rozhodnutí, nicméně je to asi nejvíce férové. V první sérii se hrálo několik her a oba týmy by si mohly stěžovat na případnou prohru. Teď se bude hrát od začátku a každý bude mít stejnou šanci na výhru. 

Riot se za problémy omluvil a jako náplast za způsobenou újmu dal všem hráčů 24 hodinový IP boost, který bude trvat celou neděli 14.10., čili den po odehrání finále (pro nás den, kdy se hraje finále). 

V současné době ještě Riot projednává kauzu TSM vs. Azubu Frost, kde se zdokumentovalo několik pokusů o podvádění, hlavně ze strany Azubu. Problémem bylo sledování minimapy během zápasu, což je zakázané. Riot se tomuto problému plně věnuje a slibil, že ještě před grandfinále podá oficiální vyjádření. To vám samozřejmě zprostředkujeme, jak jen to bude možné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama