S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

Giry

Giry

24. 1. 2023 07:00

Nenašli jste pod stromečkem herní vybavení, nebo si chcete jen udělat radost a využít slev?

Reklama

Nenašli jste pod stromečkem herní vybavení, nebo si chcete jen udělat radost a využít slev? V tom případě zavítejte k Niceboy, kteří pro vás mají připravenou lednovou akci. Ušetřit můžete na nové klávesnici, myši i sluchátkách.

Niceboy si hned na začátek roku připravil akci se slevami až 44 %, kde navíc nad 499 korun máte dopravu zdarma. Vybírat můžete hned celou řadu produktů, a ty nejzajímavější si zde představíme.

Klávesnice je základem každého herního setupu. V akci nabízí Niceboy například model ORYX K610 Chameleon, což je mechanická klávesnice s lineárními spínači a českými popisky. Doménou ORYX K610 Chameleon jsou barevně podsvícené lineární spínače Mojo RX Red s výdrží až 50 milionů stisknutí. Ty rozhodně pár stovek zápasů Counter-Striku přežijí.

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

Lineární mechanické spínače jsou u hráčů zdaleka nejpopulárnější díky rychlé odezvě a relativně nízké hlučnosti. Dalším klíčovým bodem klávesnice je odolné kovové tělo a plný anti-ghosting. K610 Chameleon vydrží i ty největší herní bitvy, zaznamená každé stlačení spínače a nezalekne se ani tvrdšího zacházení. ORYX K610 Chameleon normálně stojí 1 199 korun, nyní ji v akci seženete se 17% slevou za 999 korun.

Herní setup by nebyl kompletní bez pořádné myši. Odlehčená ORYX M666 Daemon váží pouze 72 gramů a perfektně se tak hodí na akční žánry od stříleček až po MOBA tituly. Lehkou konstrukci doplňuje senzor Pixart 3330, který patří k těm lepším na trhu. Ostatně Pixart senzory naleznete v mnohem dražších modelech. Tento nabízí DPI až 10 000 a špičkové snímání pohybu. Myš pak doplňují známé Omron spínače, celkem 6 tlačítek nebo integrovaná paměť pro ukládání profilů.

Normálně by vás ORYX M666 Daemon vyšla na 499 korun, v aktuální 20% slevě ale dáte za démonického parťáka do dlaně jen 399 korun.

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

V případě myši a klávesnice lze využít software ORYX k přizpůsobení a tvorbě profilů. Je zdarma, v češtině a poskytne vám plnou kontrolu nad nastavením DPI, podsvícení nebo třeba maker.

Trio herního příslušenství uzavírají sluchátka ORYX X500 Shadow. Headset stvořený pro hráče boduje například 7.1 prostorovým zvukem a zejména nadprůměrně rozměrnými 53mm drivery. S těmito sluchátky se plně vžijete do hry a uslyšíte každý krok nepřítele.

Headsetu nechybí decentní podsvícení, odnímatelný mikrofon a samozřejmě elegantní vzhled. Dural využitý v konstrukci v sobě spojuje pevnost a lehkost. Na hlavě tak sluchátka sotva pocítíte i díky nastavitelnému hlavovému mostu a flexibilním mušlím. Pro rychlé ovládání sluchátek můžete využít ovladač na kabelu s tlačítky pro změnu hlasitosti nebo přepínání skladeb.

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

Ačkoliv stojí ORYX X500 Shadow normálně 1 399 korun, v právě probíhající akci je seženete za 999 korun, tedy s 29% slevou.

Na závěr zde máme něco i pro ty, kteří netráví u počítače tolik času. Sluchátka HIVE XL 3 Space Black a HIVE Pins 3 Black potěší každého milovníka muziky doma i na cestách.

HIVE Pin 3 Black se řadí mezi true wireless modely, tedy plně bezdrátová sluchátka s krabičkou na nabíjení. Dvojice elegantních „špuntů“ padne skvěle do ucha a tři různé velikosti sednou opravdu každému.

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

O připojení se stará Bluetooth 5.1 a sluchátka si poradí s kodekem AAC, který přináší vysokou zvukovou kvalitu. Tu zprostředkují 13mm drivery. Zvukový projev si můžete přizpůsobit dle svého vkusu v aplikaci Niceboy ION pro Android a iOS. Nechybí podpora hlasových asistentů, odolnost IPX4 proti dešti a potu nebo výdrž až 30 hodin s nabíjecím pouzdrem. HIVE Pins 3 Black běžně stojí 999 korun, ve 200 slevě je ale seženete za 799 korun.

Pokud dáváte přednost spíše náhlavní soupravě, sáhněte po HIVE XL 3 Space Black. Tyto bezdrátová sluchátka podporují Bluetooth 5.3 a s nabíjecím pouzdrem vydrží až 69 hodin.

HIVE XL 3 Space disponují režimem BASS BOOST pro posílení basů a opět si poradí s AAC kodekem přenášející zvuk v bezztrátové kvalitě. Po jednoduchém spárování v aplikaci Niceboy ION si můžete kontrolovat status baterie nebo sluchátka snadno najít.

S povánočními slevami od Niceboy ušetří nejen hráči

Mezi dalšími funkcemi najdete podporu hlasových asistentů Siry a Google Assistant, možnost handsfree telefonování nebo automatické párování. O nabíjení se v obou případech stará moderní USB-C a s HIVE XL 3 získáte po pěti minutách na kabelu tři hodiny výdrže.

Za HIVE XL 3 Space Black dáte v akci pouhých 999 korun místo 1 499 korun. Jde tedy o slevu celých 33 %. K dispozici je i verze s modrými detaily za stejnou akční cenu.

Probíhající lednová akce od Niceboy tak potěší náruživé hráče, ale i milovníky dobré hudby. Výprodej trvá do 22. ledna 2023 nebo do vyprodání zásob.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama