Runaan's Hurricane budou od příští aktualizace moct stavět všichni šampioni
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Runaan's Hurricane budou od příští aktualizace moct stavět všichni šampioni

Runaan's Hurricane budou od příští aktualizace moct stavět všichni šampioni

Giry

Giry

13. 2. 2024 13:50

Riot Phroxzon ukázal, jaké změny nás čekají v příští aktualizaci. Mezi nimi najdeme i úpravu předmětu Runaan's Hurricane, která zruší omezení toho, kdo může předmět stavět.

Reklama
Alt Tag

Runaan's Hurricane

  • Nyní není omezen jen pro šampiony útočící zdálky.

U hráčů tato změna vyvolala spíše otázky. Marně si lámou hlavu, kdo z melee šampionů by tento předmět stavěl. V diskuzi na Redditu padla jména jako Master Yi nebo Jax, ale většina komentujících se shoduje, že pro tyto šampiony existují lepší alternativy.

V nadcházející aktualizaci přijde také úprava prvních dvou základních předmětů pro supporty. World Atlas se bude pomaleji nabíjet, ale za každé aktivování získají supporti více zlata. To samé platí i pro Runic Compass, ten bude navíc pasivně generovat méně zlata.

Od příštího patche také upraví vývojáři vizuální efekt různých pout, které poutají dva šampiony (Morgana R, Karma W…) Tato pouta nyní zmizí okamžitě poté, co nepřítel opustí zónu dosahu schopnosti.

Patch 14.4 by měl do hry dorazit ve středu 21.2. Podrobnosti o všech balančních změnách pravidelně zveřejňuje Riot Phroxzon na svém Twitteru vždy přibližně týden předem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama