Rozruch v TSM kolem odchodu Dardocha, Kobbe se vrací do Evropy
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rozruch v TSM kolem odchodu Dardocha, Kobbe se vrací do Evropy

Rozruch v TSM kolem odchodu Dardocha, Kobbe se vrací do Evropy

Filip Vít

Filip Vít

12. 5. 2020 18:00 1

V nejúspěšnější americké organizaci nepřestává být rušno.

Reklama

V letošní mezisezóně mají týmy dost času na to, aby se připravily na léto a zároveň také na Worlds. Výjimkou nejsou ani TSM, kde je možná až příliš rušno.

Kobbe se vrací do Evropy, zahraje si s Denykem

Jsou to přiblině dva týdny, co svět zaskočila zpráva, že Doublelfit opouští tým Liquid a zahraje si opět po boku Bjergsena a Biofrosta. Nad budoucností Kobbeho, jenž hájil barvy TSM na jaře, visel otazník. Ten se ale včera v noci rozplynul, neboť dánský snajpr oznámil svůj návrat do Evropy.

Rozruch v TSM kolem odchodu Dardocha, Kobbe se vrací do Evropy

Dvojnásobný účastník světového šampionátu, který naposled v evropské soutěži oblékal dres Splyce stejně jako Humanoid, si i tentokrát zahraje s dalším českým zástupcem. Kobbe podepsal kontrakt s Misfits Gaming, tudíž mu záda na spodní linii nebude krýt záda nikdo jiný než Denyk.


Odchod Dardocha a střet zájmů v týmu

Další pikantní zprávou z prostředí TSM je odchod junglera, který úplně nevyšel podle představ Reginalda. První zmíňka o odchodu Dardocha se objevila na streamu Doublelifta, jehož partnerkou je Leena Xu, prezidentka esportu v TSM. V pozadí tohoto videa můžete slyšet právě přítelkyni hvězdného střelce, která konstatuje, že o Dardocha nemá žádný z týmů zájem.

K celé této situaci se vyjádřil Reginald, CEO TSM.

Osobně bych se chtěl omluvit naší komunitě za to,  jak se dozvěděli o transferu Dardocha. Vždy jsem si zakládal na tom, abych pro naše bývalé hráče našel do budoucna nejlepší příležitosti a byl k nim férový. V tomto případě se nám to ani zdaleka nepovedlo. Dardochovi jsem se omluvil, a zároveň jsme se domluvli na dalších našich krocích.

Chtěl bych také říci, že Leena nemá žádné pravomoce zasahovat do soupisky LCS. O odchodu Dardocha rozhodli hráči samotní, trenérský štáb a vedení. 

Otázkou teď je: “Kdo bude novým lesapánem v TSM?”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama