Rozhovor - YoungBuck
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor - YoungBuck

Rozhovor - YoungBuck

derk

derk

15. 6. 2012 10:02

Připravili jsme si pro vás rozhovor s profesionálním hráčem - YoungBuckem.

Reklama

Tento člověk si zahrál s nejlepšími hráči na světě, již nějakou dobu se pohybuje na špičce celosvětové scény. Hrál za takové celky jako Curse.EU, LowLandLions a i když je v současné době bez týmu, tak se šušká, že bude hrát za aAa. Ptali jsme se i na otázky, které jste měli možnost napsat na naše forum. Závěrem úvodu bych rád poděkoval Bhaalovi, který tento rozhovor domluvil a udělal.

Ahoj, můžeš se na začátku představit pro ty, kteří tě neznají?

YoungBuck:

Jmenuju se Joey „Youngbuck" Steltenpool, jsem holandský profesionální hráč, dříve jsem hrál například za Curse.EU nebo LowLandLions.

Hrál jsi za nějaké jiné týmy, předtím než jsi přišel k LLL?YoungBuck:

Nějaké for fun týmy, ale nic seriózního. Když jsem přišel do LLL, tak jsem ještě neměl žádné zkušenosti s turnaji.

Jak ses dostal do Curse.eu? Bylo těžké rozhodnutí opustit LLL a přejít?

YoungBuck:

Když vyhodili Angushe z curse.eu, byla to zkrátka příležitost, které jsem se musel chopit. Začal jsem se bavit s týmem a naštěstí o mě projevili zájem. LLL se mě snažili udržet, ale já jsem si brzy uvědomil, že taková možnost se prostě nedá propásnout.

Zatím jsi byl na dvou offline akcích. RoG a MLG Anaheim. Jaké to pro tebe bylo? Proslýchá se, že akce byly doprovázeny několika problémy s organizací, technikou. Stalo se něco podobného i vám?

YoungBuck:

Největším problémem na RoG bylo to, že jsem si musel zvyknout na jiné vybavení, než je pro mě obvyklé. První hru jsem používal jinou myš i klávesnici a měl jsem díky tomu pomalejší reakce. Potom jsem zjistil, že vinu nesl hlavně malý monitor (doma mám 26"). Důsledkem bylo to, že jsem měl problémy s ovládáním, reakcí a precizností a díky tomu jsem předvedl velmi špatný výkon na celém turnaji.

Naštěstí jsem měl možnost na MLG trénovat s výbavou, která tam bude dostupná, takže jsem se na to připravil, zvykl si a následně napravil svoji reputaci z RoG. Jediný problém, který jsme měli byl s Astro programem - ten umožňoval komentátorům připojovat se na náš teamspeak. Ale byli jsme vždy pečliví, takže se veškeré problémy vyřešily s předstihem.

Nějaká vtipná historka z turnajů? Jací byli fanoušci?

YoungBuck:

Vtipných situací si moc nevybavím, jediné co mě napadá je, že jsem asi půl hodiny hrál s Chaoxem ping pong a porazil ho 21-12. Nebyl jsem na turnaji taková hvězda jako jiní (američtí) hráči, ale docela dost lidí chtělo autogram nebo společnou fotku, o čemž si myslím, že je prostě super!

Jaké jsou tvoje plány do budoucna? Chceš zůstat v progamingu co to půjde nebo si dáš pauzu?

YoungBuck:

Za oponou se děje spoustu věcí, mám hodně nabídek a možností. Jedinou věc, kterou vím přesně je však zatím to, že zůstanu profesionálním hráčem.

Jaký tým je podle tebe v současné době nejsilnější? Proč?

YoungBuck:

TSM (Team Solomid) opět potvrdil, že je nejlepším, hlavně na velkých LAN akcích. To množství času, který hře věnují a to, že mají gaminghouse se jim vyplácí.

Hraješ top linku, co si myslíš, že ji ovlivňuje nejvíce? Jací jsou nejsilnější championi na top?

YoungBuck:

Překvapivě velký efekt na top linku má strana, na které hrajete. Fialová strana většinou nechává topaři poslední pick, aby mohl counterovat nepřítele. Krom toho je to hlavně o junglerech, kteří tuto linku můžou rozhodnout. Naprostá většina postav má svou silnou a slabou stránku, svoje countery a anticountery. Jediní championi, kteří v dnešní době vystupují do popředí a nedají se prakticky counterpicknout jsou Jax a Kayle.

Zvolil sis nick YoungBuck – jak to vzniklo?YoungBuck:

Dříve jsem hrával hru Soldier of Fortune 2, když mi bylo asi 12-13 let. V té době jsem měl rád rappera jménem YoungBuck, používal jsem tento nick mnoho let. Potom jsme se spoluhráči z SoF začali hrát LoLko, takže mi přišlo logické, že zůstanu u svého nicku i když teď už ho tak rád nemám a ani nejsem fanouškem zmíněného rappera.

Něco na závěr?YoungBuck:

Rád bych poděkoval svojí rodině, kamarádům a fanouškům za obrovskou podporu, které se mi dostává. Nikdy jsem si to ani nedokázal představit a velmi mi to pomohlo. Pokud by vás zajímalo co dělám a jak se mám, můžete mě najít na www.facebook.com/youngbuck.lol a dát mi like.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama