Rozhovor - Vítěz 1v1 BattleZone Cupu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor - Vítěz 1v1 BattleZone Cupu

Rozhovor - Vítěz 1v1 BattleZone Cupu

derk

derk

8. 4. 2012 09:43

V pátek u nás měl premiéru 1v1 turnaj, který vznikl ve spolupráci našeho webu a BattleZone. Nyní přinášíme rozhovor s vítězem - Dirtgenem QQ.

Reklama

Na začátek nám pověz něco málo o sobě. Jaké jsou tvoje záliby, čím se živíš, co děláš rád mimo LoL?

Tak je mi 17 let, jmenuji se Vojtěch Kratěna a jsem studentem střední školy potravinářské ve Smiřicích (okres Hradec Králové). Moje záliby, abych se přiznal, rád si zahraju nějakej ten fotbálek. Ale většinou sedím doma u pc a snažím se být lepším hráčem, i když mi to moc neprospívá.

Měl jsi již před pátečním turnajem nějaké zkušenosti z 1v1?

Ano, rád si zahraju 1v1 na ESL CZ/SK kde držím současně 3 pozici a vyhrál jsem měsiční finalé o 15€.

Jaká je podle tebe nejlepší taktika do 1v1? Je lepší někdo kdo pushuje, někdo kdo se snaží brát objektivy nebo někdo kdo je velmi silný v 1v1?

V 1v1 jde o to aby človek si vzal silnou postavu a ta postava musí být taková aby si mohla co nejrychlej vzít buffy (objektivy) tím myslím madreds jako items na postavy jakou jsou (lee sin,olaf,mundo).

A která taktika nejvíce vyhovuje tvému playstyle?

Taktika, která mi vyhovuje... Abych se přiznal, nemám žádnou taktiku. Jenom se snažím zharassovat protivníka a zabít ho v tu chvíli, kdy udělá chybu. Jako je třeba vyhození nějakého spellu.

Co jsou podle tebe teď tři nejsilnější postavy do 1v1 a proč?

Tři nejsilnější postavy... Nedá se to takhle moc říct ale podle mě to jsou Udyr který má hrozně silný autoattack, hlavně Qčko. Rychlé sebraní buffů + rychlé zničení věžě, další postava je podle mě Jax. Zpočátku se zdá, že nemá vůbec dmg a nemůže moc sebrat buffy, ale zato je to velice silná postava na 1v1, a poslední champ je tryndamere, který v 1v1 může proletět přes zeď a tím si zlehčí práci, neztratí farmu a expy které jsou velice důležité a přes své criticaly dá rychle buffy a hlavně přežívá díky své ultimátce. Ale jsou to 3 postavy, jinak bych tu rozebral ještě postavy, jako jsou Lee Sin (můj oblíbenec), Olaf a Cho´Gath.

Co bys doporučil hráčům, kteří 1v1 nikdy nehráli a chtěli by to zkusit? Co je nejdůležitější?

Nejdůležitější je si zvolit správné runy, talenty a hlavně hrdinu. Musíte doufat hlavně v to, aby váš protovník si nevzal postavou s kterou vás lehce vycounteruje.

Jaký byl pocit turnaj vyhrát? Co byl nejtěžší zápas?

Tak pocity byly samozřejmě hřejivé. Nejtěžší zápas asi finále, kde jde o 1. příčku a taky proto že to byl Emsík, s kterým si hrozně rád zahraju, a hraje lépe než já.

Jak se ti líbil 1v1 BattleZone turnaj celkově? Změnil bys něco?

Líbilo se mi jeho zpracování. A co bych změnil? Asi jen přidat nějaké lákavé ceny, aby se lidi chytli a bylo jich více.

Výhra RP bodů za první místo mě přivádí k otázce - Jaký je tvůj oblíbený champion a skin?

Tak na tuhle otázku velice rád odpovídam, protože můj nejoblíbenější champion je Graves který je hrozně silný a může se skvěle pohybovat v teamfightu. A co se týče skinu, tak můj nejoblíbenější je samozřejmě na ad carry jako můj post a tím je Mafia Graves a Jurassic Kog´Maw a nemůžu si dovolit nezmínit Vandal Gragase.

Jak to s tebou vypadá v 5v5 turnajích? Můžeme se na tebe těšit v brzké době na nějakém turnaji?

No v 5v5 poté co mě vyhodili nEophyte.LoL za údajné kažení morálky týmu jsem byl nucen poskládat svůj vlastní a tím je Super Trolls. Můžete se na nás těšit na brzké Grunex LAN 5.5.

Díky za rozhovor a mnoho úspěchů a štěstí do budoucna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama