Rozhovor s Nardeusem
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor s Nardeusem

Rozhovor s Nardeusem

Petr Macháček

Petr Macháček

28. 11. 2012 12:13

Dnes jsem si pro Vás připravil rozhovor s jedním z top hráčů české scény, členem vítězného týmu MČR a velice kvalitním "ejdý kerýčkem".

Reklama

Těsně po skončení mistrovství jsem dostal příležitost udělat svůj první rozhovor. Byl jsem unešený, připadal jsem si jako pravý novinář (možná Vám to přijde směšné, ale já to tak opravdu měl).

Přišel Den D. Vše bylo domluveno, přesně v pět hodin odpoledne to vše začalo. Po necelé hodině bylo dílo dokonáno. Potom bohužel přišlo období, kdy jsem na věci, jako je psaní, neměl čas (za což se omlouvám), proto tento článek uploaduji až teď.

                                                     Jméno: Tomáš Maršálek
Nick: 

Nardeus

Věk: 

14 let

Původ: 

Česká Republika

Tým: 

eSuba.Intel LoL

Role: 

AD carry

Oblíbený champion: 

Ezreal

Osobní stránka: http://www.facebook.com/tomasNardeus Ahoj. Na tuto otázku se tě ptají asi všichni, ale já jsem tu možnost bohužel ještě nedostal, takže, jaké jsou tvé celkové dojmy z MČR?

Rozhodně dobré. Pěkné ceny, Tukan s Alžbětou, pohodlné hraní, internet na to, abych měl alespoň -50 ping. Jediné co mi vadilo bylo, že jiné hry, které sleduje x-krát méně lidí, dostávaly větší podporu, například stage, kam se LoLko snad ani jednou nedostalo.

 Takže si myslíš, že organizace mohla být lepší?

Ano, mohla být lepší. Ale to může být vždy.

 Ví se, že do přípravy jste vložili velké úsilí. Stála ta dřina opravdu za to, nebo si myslíš, že některé věci byly opomíjené a soupeři vás jimi zaskočili?

No, dřina určitě stála za to. Vidím opravdu velké zlepšení za ten čas od Lancraftu. Snažili jsme se trénovat neustále, vždy, kdy to šlo, taky se to na našem výkonu odrazilo. Na turnaji jsme problémy, prakticky kromě jedné hry s Maserati Rock, neměli.

 Tak, to by bylo k mistrovství asi vše. Rád bych se tě teď zeptal na tvoji minulost – jak ses k LoLku vůbec dostal a kvůli čemu jsi u této hry zůstal až dodnes, kdy oslavuješ jeden z největších úspěchů, kterého může český hráč dosáhnout?

K LoLku jsem se dostal od hry Avalon Heroes, když jsem zjistil, že jsem hrozný noob a neumím to (*smutek*). Tato hra mě opravdu bavila, tak mě napadlo, že bych si mohl najít hru aspoň podobnou této a vyzkoušet ji. Takže jsem hledal, hledal a našel. V první sezóně od prvního až do třicátého levelu jsem hrál jen for fun, 3v3 s kámošama, poté v rankedech 250 win 250 defeats. V druhé sezóně, po dosažení 1600 elo, mě hra začala z nějakého důvodu neskutečne bavit. A od té doby stoupám a stoupám.

 Pokud jsi četl rozhovor s fLordem, tato otázka (i následná odpověď) se ti rychle vybaví. Jak je na tom tvůj osobní život? Trávíš více času u LoLka, než mezi lidmi?

Ano, trávím více času u LoLka :)

 Proč zrovna AD carry? Máš tuto roli rád, nebo by ses nejraději s někým vyměnil?

Mám tuto roli rád, většinu času, když nehraješ "only farm combo", tak se něco děje, můžeš s tím rozhodovat hry, protože v late game to má snad největší damage. Takže ne, rád bych post AD carry v týmu nechal.

 Jak ses vůbec dostal k týmu eSuba?

Poté, co jsem

Herdyna 

vyownil v soloQ, si mě odebral z friend listu, ale i přesto jsem mu napsal, že bych to rád chtěl zkusit u nich v týmu. No a tak nějak to došlo k tomu, že jsem s nimi šel team rankedy, ukázal mého Ezreala a (nečekaně - myšleno tak, jak to je, nikoli ironicky) sklidil velký obdiv. Nicméně mi bylo trochu blbé, že jsem z týmu vyšoupl

Varidase

(tímto se ti ještě jednou omlouvám) mezitím, co byl na dovolené :D

 Jestli sleduješ na internetu různé interview s celebritkami, asi ti následující část rozhovoru bude známá. Jedná se o pět otázek. Každá obsahuje dvě možnosti a ty musíš rychle rozhodnout, která je ti bližší - a.k.a FAST 5.
1. Guardian Angel / Banshee's Veil?
Guardian Angel.
2. Huntit / "chill, jen ať si jde"?
Huntit.
3."That wasn't your fail, it's ok." / "Die in hell with your mother you son of a bitch!"?
That wasn't your fail, it's ok.
4. Picknu, co tým potřebuje! / "I go bot ad carry bitches"?
Picknu co tým potřebuje.
5. "Surrender at 20..." / "Never give up! We can win!"?
Surrender at 20.
 No, to je ode mě už asi vše. Já ti děkuji za poskytnutí tohoto rozhovoru a přeji ti do budoucna co nejvíc úspěchů, jak ve hře, tak i v životě. Měj se.

Já děkuji tobě. Ahoj.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama