Rozhovor - eSuba Adamoss
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor - eSuba Adamoss

Rozhovor - eSuba Adamoss

derk

derk

21. 1. 2012 07:36

Jako první přinášíme rozhovor s Adamossem, z týmu eSuba. Momentálně se drží na druhé příčce v EUNE ladderu v solo queue.

Reklama

1. Pověz nám něco málo o sobě – kolik Ti je let, co studuješ, jaké máš záliby?

Ahoj, jmenuji se Adam, je mi 22 let, jsem z Ostravy a studuji informatiku na Ostravské univerzitě. Většinu volného času trávím s přítelkyní, mám rád cestování, sport a v poslední době je mým velkým koníčkem poker.

2. Jak ses dostal k League of Legends a jak dlouho ji hraješ?

Dlouhou dobu jsem hrál Dotu, která už se stávala ohranou a tudíž jsem příchod něčeho nového uvítal. LoLko mě chytlo od prvího momentu a hraju jej prakticky od začátku.

3. Co se ti líbí na League of Legends nejvíce? Doporučil bys ji ostatním?

Lidem, kteří mají rádi tento žánr her bych LoL určitě doporučil. Osobně oceňuji rozmanité možnosti, které hra nabízí, líbí se mi systém Run a Masteries a Summoner spellů.

4. Hrál jsi nějaké hry předtím?

Začínal jsem jako hráč Call of Duty v době jeho největší slávy, s tehdejším týmem jsme hráli 1. GZ/GP ligu a za úspěch považuji i účast na MČR na Invexu, ovšem bez oslnivějších výsledků .

S příchodem Call of Duty 2, které mi počítač pro pohodlnou hru moc nezvládal, jsem se odklonil k hraní Lineage 2, kterému jsem na různých serverech věnoval také dost času.

5. Jak ses dostal do týmu eSuba? Jsi tam spokojen?

Po čase jsme se s kokosem, se kterým jsme hráli už zmíněnou Dotu, rozhodli pro aktivnější přístup ke hře. V daný moment eSuba potřebovala hráče a my potřebovali tým. Ano, jsem spokojen.

6. Jaké jsou tvé cíle ve hře? Čeho bys chtěl dosáhnout?

Momentálně nemám kvůli studiím na hraní tolik času, tudíž v dohledné době nemám stanoveny žádné cíle. V budoucnu snad jen pěkné umisťování na turnajích.

7. Hraješ převážně AP postavy, co tě k tomu vedlo? Co máš na této pozici nejraději?

Postava mágů/casterů ve světě RPG her mě vždy bavila nejvíce a i v LoL tomu není jinak, ovšem rád si zahraju kteréhokoliv jiného hrdinu, dost mě baví například jungleři.

8. Co je podle Tebe nejsilnější AP postava, kolem které se vyplatí postavit tým?

Takové postavy se často (a oprávněně) ve hrách banují, nicméně by se jednalo nejspíše o postavy jako Karthus a Morgana.

9. Kterou postavu a skin máš nejraději?

Mou nejoblíbenější postavou je Twisted Fate, kterého hraji od jeho počátků. Za tu dobu prošel mnoha změnami, ovšem v současné podobě mi příjde stále hratelný, i když jsou jednoznačně i silnější AP hrdinové. A jelikož můj první skin jsem si koupil právě na TF - Magnificent Twisted Fate, tak k němu mám nejlepší vztah. Škoda jen, že přestože jde o tzv. Legendary skin, je poměrně obyčejný.

10. Co bys doporučil lidem, kteří se chtějí zlepšit? Které věci jsou v LoL nejdůležitější?

Jako v každé hře, i tady ke zlepšení povede pouze a jen trénink. Hrát různé hrdiny, vžít se do různých situací a nahlížet na hru z různých pohledů, vědět co si můžeš a nemůžeš dovolit a občas se i nebát experimentovat. Taky bych doporučil sledovat streamy, kde lze spoustu nového pochytit.

A pokud má hráč v týmu danou roli, je dobré se ji věnovat. Hrát ranked hry na této "své" pozici a sbírat zkušenosti.

Děkuji za rozhovor, přeji hodně úspěchů jak v reálném životě, tak v tom LoLkařském.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama