Rozhovor - Bhaalspawn
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Rozhovor - Bhaalspawn

Rozhovor - Bhaalspawn

derk

derk

18. 5. 2012 15:33

Za posledních pár dní nastaly menší problémy mezi buzíkami, zeptali jsme se bhaala jak to vypadá.

Reklama

Tak už klasicky na začátek - pověz nám něco o sobě.

Jmenuji se Radek, jsem z Hranic a je mi 18 let. Nějak se tady svěřovat dál nechci, pokud někoho bude něco zajímat, může se mi ozvat, pokud najde nějaký kontakt. Dále vypomáhám na projektu TryHard.cz.

Jak ses dostal k LoL? Cos hrál předtím?

K LoL jsem se dostal náhodou, když mi to ukázal kamarád. Ze začátku mě to nijak nelákalo, ale časem jsem se k tomu chytl a teď hraju skoro pořád. Předtím jsem hrál Avalon Heroes a zkoušel pár MMORPG her.

Jak trávíš volný čas když nejsi u počítače?

Vzhledem k tomu, že už jsem plnoletý, tak většinou pokud nehraju LoL, vysedávám po hospodách.

Jak to vypadá s BVM? 

Nic moc. Stálý support není, midař není a teď to hledání vzdal už i Dejv, tak jsme teoreticky zbyli jen já a Araged. Co jsem se zatím díval, tak všichni lepší hráči jsou už nějak zabraní, takže dávám hodně malé šance, že by se tým znovu rozjel.

Máš nějaký plány do budoucna? Uvidíme tě ještě v nějakém týmu?

Jelikož se tým Buzici v Muzici po skoro třičtvrtě roku rozpadl, tak zkouším buď sehnat nějaké dobré české hráče a stompovat CZSK scénu. Pokud nikoho nenajdu, tak mám už nabídku do jednoho zahraničního týmu, který má slušný sponzoring a pokud by se poštěstilo, tak byste mě mohli vidět na nějakým tom větším streamu.

Co bylo příčinou rozpadu BVM?

Derkeenho. Rozhodně Derk. Jeho nechuť stáhla všechny s sebou. Poté další příčina byla asi nestálý support. Snad nikdy jsme neměli supporta na déle než 2 měsíce a to táhlo naši bot linku hodně dolů, když se nemohli ani pořádně sehrát. (pozn. redakce - první část je velmi silný sarkasmus, bohužel bhaal je ještě mládě a neumí to dobře prodat, takže z toho vznikají takto trapné situace)

Co tě drží u LoL scény? Co tě motivuje nebo kdo?

U LoL scény mě nic nedrží a pokud nenajdu něco lepšího, tak to budu hrát. Zatím mě motivuje zahraniční nabídka, která zatím vypadá docela zajímavě.

Kterým směrem se podle tebe bude posouvat naše scéna v příštích pár měsících?

Podle mě už má scéna nejlepší časy za sebou. Když si vemu, kolik bylo předtím dobrých týmů a kolik jich je teď, tak to šlo hodně z kopce.

Ke konci se přesuneme ještě trochu k tvojí osobě - tvoje oblíbená postava?

Pantheon.

Oblíbený skin?

Ruthless Pantheon. (pozn. redakce - my jsme to věděli již dopředu, ale chtěli jsme, aby to řekl bhaalik nahlas! dostál jména buzíků a píšeme mu hvězdičku)

A úplným závěrem se podíváme na rozstřel. Aneb co preferuješ z uvedené dvojice?

East vs. West

Rodinná Pouta vs. Ordinace

Irelia vs. Wukong

Sport vs. Onanie

Dominion vs. Twisted Treeline

Matematika vs. Biologie

Pivo vs. Slivovice

Pizza vs. Steak

Tvůj pes vs. Pantheon

Rusko vs. USA

To bude pro náš rozhovor všechno. Pokud vás zaujal tento geniální mladý člověk svým vytříbeným smyslem pro humor a svou teorií kvantové fyziky, můžete si od něj přečíst řadu blogů na těchto stránkách. Díky za rozhovor!
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama