Riot zcela pohřbil PvP své karetní hry, téměř celé LoR se přesune do singleplayeru
i Zdroj: Riot Games
LoR novinky Legends of Runeterra Článek Riot zcela pohřbil PvP své karetní hry, téměř celé LoR se přesune do singleplayeru

Riot zcela pohřbil PvP své karetní hry, téměř celé LoR se přesune do singleplayeru

Giry

Giry

2. 2. 2024 12:21

Během hromadného propouštění zaměstnanců Riotu přišla hra Legends of Runeterra asi o 75 % svého týmu vývojářů. Nyní jsme se dozvěděli, jaká budoucnost tento titul čeká.

Reklama

Karetní hra Riotu prý nebyla nikdy výdělečná a živily ji jiné projekty tohoto studia. I proto dojde na radikální změny, které začaly snížením počtu zaměstnanců. Legends of Runeterra oseká spoustu svých funkcí, jinde ale zase posílí.

Riot propouští stovky zaměstnanců a ruší některé projekty
i Zdroj: Riot Games

Riot propouští stovky zaměstnanců a ruší některé projekty

Propouštění zaměstnanců se nakonec nevyhnulo ani Riotu. Firma propustí 530 svých lidí, což je asi 11% veškerého personálu.

23. 1. 2024 05:24

Zcela se rozloučíme s kompetitivním PvP. To znamená, že vývojáři ukončí podporu formátu Gauntlet, přestanou rozdávat odměny na konci ranked sezóny úplně zruší všechny esportové turnaje jako Worlds nebo Runeterra Open.

Hráči však stále budou mít možnost utkat se ve frontách Casual Standard a Eternal. Ranked Standard a Eternal bude také pokračovat, ale dojde zde na změny, které ještě samotní vývojáři nemají promyšlené do konce, budou nás tedy informovat později. Zcela nás opustí také nové sety karet. Riot má v plánu vydat jen už jen jeden nový set, poté už budeme dostávat jen nové šampiony.

Radovat se však mohou hráči, kteří mají rádi PvE sekci Legends of Runeterra. Herní mód Path of Champions bude totiž nyní to hlavní, na co se tvůrci zaměří. Jedná se prý totiž o nejpopulárnější mód, kde hráči tráví svůj čas.

Velmi brzy dostaneme další rozšíření mapy v tomto módu, podíváme se do Freljordu, kde se budeme snažit porazit Lissandru. A prý to nebude snadné. Nedlouho poté se do hry přidá další rozšíření. To dovolí našim šampionům zvýšit svou sílu ze tří hvězdiček, které tvořily dosavadní maximum, až na šest. 

Pro Path of Champions budou vycházet i další noví šampioni. Kromě těch, které známe z League of Legends přijdou navíc i originální LoR šampioni. Slíbeného máme Aatroxe a také Noru, šampionku exkluzivní pro LoR. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama