Riot S3 Kvalifikace v NA
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot S3 Kvalifikace v NA

Riot S3 Kvalifikace v NA

derk

derk

12. 1. 2013 13:49

V Americe probíhá pro mnoho týmů nejdůležitější turnaj jejich kariéry.

Reklama

Podobně jako v Evropě - pro připomenutí doporučuji tento článek - kde se řeší to samé, ale pro Evropu. Ve zkratce jde o to, že se vybraly nejlepší americké týmy (některé z posledních prestižních turnajů, některé z premade 5v5 ladderu) a zahrály si online kvalifikaci. 16 nejlepších jich potom postoupilo na offline akci, kterou pořádá Riot a o hráče se stará ve velkém stylu. Ale to už znáte.

V Americe situace pokročila tak, že se včera večer začala hrát již samotná offline akce, kde se pět nejlepších týmů zařadí ke trojici

 Team Solomid

,

 Counter Logic Gaming

a

 Team Dignitas

a budou oficiálně sponzorovanými týmy po celou třetí sezónu. 

V tabulce vidíme, jak dopadly jednotlivé skupiny. Do play-off postoupily dva týmy z každé skupiny. Pokračujeme již dnes večer! Celou akci můžete sledovat u nás na webu na streamu. 

 Fear vs.  MP Čtvrtfinále 12.1. 22:00
 DNG vs.  GGU Čtvrtfinále 13.1. 00:00
 Crs vs.  Azure Čtvrtfinále 13.1. 02:00
 MRN vs. TBC Čtvrtfinále 13.1. 04:00

Kdo si myslíte, že vyhraje? Ještě jednou připomínám, že pět nejlepších se stává oficiálně sponzorovanými týmy od Riotu pro třetí sezónu. Proto se nehraje semi-finále a finále. Týmy, které dnes večer (respektive zítra ráno) vyhrají to již mají za sebou. Týmy, které prohrají si zítra ve večerních hodinách zahrají o poslední, páté, postupové místo.

Přidejte si nás na FACEBOOK , kde vám včas dáme vědět, že turnaj začíná i spolu s odkazem na stream. Stream najdete také ve streamovacím okně vpravo nahoře - až poběží. Tak pamatujte, dnes večer v osm začínáme!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama