Riot připravil vylepšení Clashe: tři zápasy pro všechny týmy a další vychytávky
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Riot připravil vylepšení Clashe: tři zápasy pro všechny týmy a další vychytávky

Riot připravil vylepšení Clashe: tři zápasy pro všechny týmy a další vychytávky

Ajkaaa

Ajkaaa

31. 1. 2020 17:27

Riot nám objasnil několik informací ohledně turnajů.

Reklama

Velmi brzy se dočkáme dalšího Clashe. Přesné datum se snad dozvíme příští týden. Do té doby se ale vývojáři z Riotu zaměřili na několik věcí, které hráči vypíchli během prosincových beta testů.

Všechny týmy odehrají 3 zápasy

Dříve týmy končily v turnaji už po dvou prohraných zápasech. To vedlo k menšímu zájmu o Clash a také bylo těžké určit, jaké odměny tým dostane. Nyní tedy všechny týmy odehrají 3 hry.

Informace o Clashi budou podávány jasněji

Jednou ze změněných drobností je například ukazatel času, který ukazuje maximální dobu čekání na další zápas. Tento časový údaj se zakládá na tom, jak daleko ve hře jsou vaši oponenti. Další v řadě je rozdělení typů vstupenek, uvedení faktu, že všichni šampioni jsou na Clashi odemknuti, apod.

Snaha o to, aby dali hráči Clashi šanci

Někteří hráči se zajímají o Clash, ale bojí se to zkusit, nemohou najít tým, nejsou si celkově jisti... To vše zajistilo pravděpodobnost nové mise, při které získáme Clash ticket, jasnější notifikace o příchodu Clashe a jiné.

Přes rok by se měl Clash objevovat ve hře pravidelně. Kadence – tedy doba mezi jednotlivými turnaji, však ještě jistá není. Dalším problémem k vyřešení bude, zda-li má smysl přenést Clash také do TFT a eventových módů. To je zatím ale jen pouhou myšlenkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama