Riot bodoval na Esports Awards v několika odvětvích
i Zdroj: Yicun Liu/Riot Games
Ostatní League of Legends Článek Riot bodoval na Esports Awards v několika odvětvích

Riot bodoval na Esports Awards v několika odvětvích

Giry

Giry

1. 12. 2023 10:32

Osobnosti a týmy spojené s Riotem si po včerejším udílení cen Esports Awards odnáší mnohá ocenění. Kdo se letos zasloužil o rozvoj esportu?

Reklama

V kategorii vydavatel roku připadlo ocenění právě Riotu. Esportovou hrou roku se letos stal Valorant. I když bychom na našem webu možná raději viděli v této pozici League of Legends, musíme uznat, že letošní rok byl Valorantu opravdu nakloněný.

Ocenění za esportovou osobnost roku si odnesl streamer Jeremy ‘Disguised Toast’ Wang. Na začátku roku se Toast rozhodl založit esportový tým a od té doby jeho celek DSG vysílá hráče do turnajů v mnoha hrách. DSG dokonce dokázali zvítězit v druhé nejvyšší americké LoL lize NACL. V nadcházejícím turnaji v Teamfight Tactics, který se brzy uskuteční v Las Vegas, oblékne dres DSG hned deset hráčů.

Ocenění Content of the Year si odneslo video z dílny LoL esports s názvem Faker: A Decade of Greatness.

U Fakera ještě zůstaneme. Korejská hvězda si odnesla ocenění za nejlepšího PC hráče roku a spolu se svými spoluhráči může slavit i ocenění pro LoL sekci T1, které připadlo ocenění pro nejlepší tým roku.

Organizací roku se stala francouzká značka Vitality - dlouholetý člen nejvyšší evropské LoL ligy LEC. Mezi oceněnými se pak objevil i jeden ze dvou zakladatelů Riotu Marc Merill, který byl zařazen do skupiny úspěšných osobností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama