Rework Karmy!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rework Karmy!

Rework Karmy!

derk

derk

7. 3. 2013 13:42

Riot se zmínil o svých plánech na přepracování šampiona se jménem Karma.

Reklama

Přestože se Riot snažil změny nějakou dobu zatajit, pár šťouralů našlo lehce modifikované a změněné soubory v novém patchi a Riot se tedy na oficiální fóru ke všemu přiznal. Chystá se velký rework Karmy, který podle jejich slov již probíhá. Na PBE by se měla dostat během pár týdnů a po otestování už ji uvidíme i ve hře. 

Ještě důležitá poznámka - každý hráč, který bude vlastnit Karmu ještě před jejím předěláním dostane na památku

Traditional Karma Skin

(na obrázku)

zcela zdarma

.

Jak bude Karma vypadat?

Karma změní jak svůj splashart, tak i vzezření přímo ve hře. Důvodů bylo hned několik, nejpádnějším asi to, že její grafika ve hře nekorespondovala zcela přesně s jejím příběhem, postavením a hracím stylem. Karma je v Ionii velice vážená a její nový "look" by to měl jen potvrdit. Posuďte sami.

Nová grafika přímo ve hře
Nový splashart

Vývojáři se také nechali slyšet, že by počínaje změnou měla Karma představovat Ionii podobně jako třeba Garen Demacii nebo Darius Noxus. Ionia je nejznámějším místem vědění a harmonie. A podle lore je právě Karma velice známou postavou celého území. Jeden z vývojářů ji popsal jako "

badass spiritual leader

" a my zde můžeme vidět snahu o realizaci tohoto tvrzení. RiotRunaan zmínil, že bude o dost silnější a zároveň bude dost možná mít k dispozici schopnost přeměnění se a nebo vyvolání symbolu Ionie - tedy draka/draků, které můžete vidět na obrázku dole. Ale kdo ví, jak to nakonec dopadne, dost možná se může jednat o nějaký vypečený aprílový kousek, který na sebe ještě nechá pár týdnů čekat.

RiotScarizard

se ještě vyjádřil ke změně jejího kitu a schopností přímo ve hře. Představa vývojářů je taková, že by Karma měla zastat roli

support-mage

, tedy podobně jako Lux, Morgana či Orianna. Její síla bude v tom, že se bude moci stavit jak na Ability Power tak na Cooldown Reduction a poskytovat svému týmu podporu. Nebude mít tolik druhů CC a supportovacích schopností jako třeba Lulu, Nami nebo Thresh (kteří byli designovaní a vytvoření konkrétně na dvojitou lajnu na botu), ale na oplátku nabídne krom supportovacích schopností i nějaký ten damage. Podle tohoto vyjádření se tedy bude nejspíše hrát právě na midu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama