Rework Heimerdingera a Xeratha
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Rework Heimerdingera a Xeratha

Rework Heimerdingera a Xeratha

derk

derk

14. 10. 2013 10:06

Riot vyslyšel fanoušky a na PBE se objevili dva předělaní šampioni - Heimerdinger a Xerath. Uvnitř obrázky, video, nové schopnosti a další.

Reklama
Rework Heimerdingera a Xeratha
Heimerdinger - Rework
ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Tak jsme se konečně dočkali! Heimerdinger si prošel reworkem a my se nyní pojďme podívat na to, co všechno se změnilo. Pamatujte, že změny jsou zatím pouze na PBE, takže se do hry můžou dostat v jiné podobě.

Hlavním cílem celého reworku bylo přizpůsobit Heimerdingera současným podmínkám a také změnit jeho schopnosti tak, aby byly více použitelné jak na lajně tak v pozdějších fázích hry. Abychom byli přesní, tak nedochází přímo ke změnám schopností, ale spíše k jejich upravení a prohloubení možností, jak je použít. 

H-28G Evolution Turret (Q)

Heimerdinger nyní může použít najednou až tři turrety (na maximálním ranku), turrety se deaktivují pokud se Heimerdinger vzdálí na více než osm sekund (a znovu aktivují, pokud se Heimer vrátí). Každých dvanáct vteřin navíc každá turreta používá speciální útok, tzv. Beam, který zraňuje nepřátele v řadě.

Hextech Micro-Rockets (W)

Oproti současné schopnosti se tato nová liší v tom, že jde o skillshot. Dříve Heimerdinger vyslal tři rakety na nejbližší nepřátele. Nyní vyšle pět raket jakýmkoliv směrem. Hlavně v použití s ultimátkou jde o velmi solidní burst damage, ať už do jednoho anebo více lidí.

CH-1 Electron Storm Grenade (E)

Granát má nyní novou animaci a místo blindu dává zpomalení. Pokud někoho zasáhne granátem přímo, daný člověk dostane stejně jako nyní stun. 

UPGRADE!!! (R)

Ultimátka nyní funguje tak, že dodává další použité schopnosti bonus. Záleží tedy podobně jako u LeBlanc a jiných šampionů, jakou schopnost se rozhodneme použít.

(Q)

- Heimer položí větší a silnější turretu.

(W)

- Heimer vystřelí pět raket čtyřikrát po sobě.

(E)

- Granát se po dopadu ještě dvakrát odrazí.

Podívejte se také na video, které všechny nové schopnosti velmi pěkně vyobrazuje. 

Rework Heimerdingera a Xeratha
Xerath - Rework

Xerath se v poslední době podobně jako Heimerdinger moc často nehrál - pouze chvíli v Asii a v Americe v solo Q - a Riot se tedy rozhodl s ním něco udělat. Jeho největším benefitem byl vždy burst damage a hlavně dlouhá vzdálenost, na kterou byl schopen poškozovat protivníky, aniž by se k němu mohli dostat. To se v reworku Riot rozhodl nezměnit a spíše se snažil upravit jeho schopnosti tak, aby byl Xerath více použitelný a konzistentní, ale aby si zároveň zachoval svůj styl hraní.

Ascendend Form (pasivka)

Již nedává armor, ale místo toho získává Xerath bonusovou magic penetraci a každým autoattackem také manu.

Arcanopulse (Q)

Tato schopnost se nyní kouzlí delší dobu a podle toho jak dlouho se "nabíjí", tím delší dosah má. Xerath se může stále pohybovat.

Locus of Power (W)

Největší změnou je jistě právě tato schopnost - Xerath se již "nezakoření" do země a nezíská větší range, místo toho dává toto kouzlo AoE poškození a zpomalení do všech nepřátel, které zasáhne.

Mage Chains (E)

Z této schopnosti se stává skillshot, který zastunuje prvního nepřítele, na kterého narazí.

Arcane Barrage (R)

Ultimátka nyní funguje jako spojení starého W+R. Xerath "zakoření" do země a následně může použít na velkou vzdálenost čtyři náboje, které v dané oblasti poškodí všechny přítomné nepřátele.

Jak se vám rework šampionů líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama