Rekklesovo nevhodné chování mohlo za náš neúspěch, tvrdí bývalý trenér Karmine Corp
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rekklesovo nevhodné chování mohlo za náš neúspěch, tvrdí bývalý trenér Karmine Corp

Rekklesovo nevhodné chování mohlo za náš neúspěch, tvrdí bývalý trenér Karmine Corp

Giry

Giry

9. 1. 2023 14:31

Hvězda Fnatic neodchází z francouzského týmu v dobrém.

Reklama

Bývalý trenér týmu Karmine Corp působícího ve francouzské lize LFL rozmíchal včera na Redditu a Twitteru pořádnou debatu kolem hvězdného ADC Rekklese, když zmínil jeho nevhodné chování jako důvod, proč švédský marksman v týmu nepokračuje.

Poté, co v loňském roce tým KCORP nenaplnil očekávání, opustil Rekkles francouzký celek a vrátil se do Fnatic, se kterými nastoupí do nadcházející sezóny v LEC. Podle trenéra Strikera, který si letos našel místo u týmu BDS, to byl ale právě Rekkles, kdo se velkou měrou přičinil k podprůměrným výsledkům.

Na začátku roku 2022 obě strany tvrdily, že toto angažmá vydrží několik let, ukázalo se však, že Rekkles po roce znovu mění působiště. Podle Strikera s ním trenéři týmu už nechtěli pokračovat kvůli rozdílným názorům na události “za oponou”

Striker pak zmínil i několik konkrétních problémů, Rekkles podle něj odmítal scrimmovat, urážel management týmu a “odmítnul dorazit na společnou týmovou večeři, když na něj na letišti nečekal taxík”. Jenže vedení týmu nechtělo Rekklese v průběhu sezóny posadit na lavičku. Znamenalo by to, že by ostatní týmy vytušily problémy a nikdo by ho po sezóně nechtěl.

Francouzský trenér ještě dodal, že za neúspěch týmu viní ze strany Rekklese nedostatek motivace a také rozdílné názory na strategii týmu. Sám Rekkles ani zástupci týmu Karmine Corp se k těmto osočením zaítm nevyjádřili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama