Rekkles v Koreji odehrál první Bo3 sérii, jak se mu dařilo?
i Zdroj: League of Legends Champions Korea Flickr
eSport League of Legends Článek Rekkles v Koreji odehrál první Bo3 sérii, jak se mu dařilo?

Rekkles v Koreji odehrál první Bo3 sérii, jak se mu dařilo?

Reibl

Reibl

16. 1. 2024 16:16

Akademie T1 s Rekklesem nestačila v úvodním duelu na KDF. Švédský support se přesto ukázal v pozitivním světle spolu s midařem Poby.

Reklama

Korejská druhá liga je pro západní diváky velmi zajímavá. V akademii slavných T1 totiž hraje legendární Rekkles na roli supporta. Jde o jediného hráče v celé lize, který nepochází z Koreje.

Úvodní Bo3 série akademie T1 nabídla duel proti akademii KDF. Do zápasu vstoupili lépe T1 a Rekkles si dokonce připsal se svojí Sennou ocenění pro hráče zápasu. Třešničkou na dortu této hry byl týmový emote s Fnatic logem.

Druhá hra už byla o poznání těžší a protáhla se na víc jak 40 minut. Značnou část hry přitom T1 bránili holý Nexus. Ten nakonec padl po backdooru.

V rozhodující hře se T1 dařilo získávat killy a Rekkles se svojí Rell značně přispíval k odchytávání soupeře. Bohužel macro stránka KDF byla natolik lepší, že se T1 ocitli s otevřenou bází na pokraji prohry. Ta přišla po jednom neúspěšném teamfightu na midu. Rekkles tak úvodní sérii prohrál. 

Zápasy druhé korejské ligy nemají oficiální anglický přenos. Sledovat ovšem lze korejský stream na youtube nebo anglický co-stream u Caedrela.

Další zápas akademie T1 proběhne v pátek od 6 hodin ráno našeho času. Rekkles vyzve druhý celek Dplus KIA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama