Rekkles v Koreji poprvé vyhrál
i Zdroj: LCK, Flickr
eSport League of Legends Článek Rekkles v Koreji poprvé vyhrál

Rekkles v Koreji poprvé vyhrál

Reibl

Reibl

29. 1. 2024 14:29

Švédský support Rekkles se v korejské druhé lize konečně dočkal vyhrané série. Akademie celku T1 si poradila s DRX Challengers

Reklama

Těžký start v druhé korejské lize za sebou mají T1. Akademie jedné z nejznámějších organizací byla v tabulce poslední bez jediné vyhrané série. Rekkles musel čekat na vítězný pozápasový rozhovor až do třetího týdne, ve kterém se mu podařilo porazit DRX Challengers.

Výhra nad DRX přišla po skvělém výkonu Rekklese za Jannu. Dlouholetí fanoušci si jistě vzpomenou, že za tohoto supporta si zahrál i ve Fnatic.

V LCK CL se hraje stále na patchi 14.1, tudíž byla k vidění i strategie s dvěma support předměty na botu. Rekkles si k této příležitosti po boku Smashe a Rumble vybral Varuse. Bohužel tento duel T1 prohráli. Jako lepší Varus se nakonec ukázal Smash ve třetí rozhodující hře, kde přispěl velkou měrou k výhře nad DRX.

Rekkles v Koreji poprvé vyhrál
i Zdroj: lol.fandom.com

T1 se přesto trápí a v ligové tabulce se nachází na předposlední příčce, jen jednu vyhranou mapu před akademií Gen.G. Další zápas T1 akademie je naplánován na čtvrtek od 6:00 našeho času proti KT Rolster Challengers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama