Rekkles míří do Koreje, zahraje si za legendární T1 v druhé lize
i Zdroj: Flickr LoL Esports
eSport League of Legends Novinka Rekkles míří do Koreje, zahraje si za legendární T1 v druhé lize

Rekkles míří do Koreje, zahraje si za legendární T1 v druhé lize

Reibl

Reibl

20. 11. 2023 14:03

Švédský marksman a nově support Rekkles se podle nejnovějších spekulací dohodl s korejskou organizací T1. Za tu si zahraje v příštím roce.

Reklama

Carl Martin Erik "Rekkles" Larsson si v uplynulých měsících hledal nové angažmá na roli supporta. Změnu role oznámil v dubnu, kdy odešel z Fnatic. Většina LEC týmů si našla pro nadcházející sezónu supporta, avšak pár nabídek z evropské ligy se našlo. Rekkles ale trávil značnou část času v Soulu v zázemí korejské organizace T1. Zde mimo jiné podstoupil řadu scrimů s akademií T1.

Podle zdrojů webu sheepesports se Rekkles dohodl s T1 na angažmá v akademii celku. Bude tak příští rok hrát v korejské lize LCK Challengers. Ačkoliv nejde o nejvyšší korejskou ligu a hlavní tým, kde najdeme například Fakera, T1 historicky promují své hráče z akademie.

Rekklesovi by se tak mohly otevřít dveře do samotné LCK a jednoho z korejských týmů. Pak už nejsou šance na vítězství na Worlds zrovna malé. Minulý rok takto triumfovali například DRX, v LCK zcela průměrný tým.

Akademií T1 si prošli například marksman Berserker (aktuálně v Cloud9), topař Zeus nebo jungler Oner (oba v hlavním týmu T1).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama