Rekkles byl jednou z posledních možností Fnatic, se supportem nikdo nechtěl hrát
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Rekkles byl jednou z posledních možností Fnatic, se supportem nikdo nechtěl hrát

Rekkles byl jednou z posledních možností Fnatic, se supportem nikdo nechtěl hrát

Reibl

Reibl

9. 2. 2023 07:00

Hned po vypadnutí ze zimního splitu se okolo Fnatic schyluje k dramatu.

Reklama

Jen pár desítek hodin po neúspěšném prvním splitu letošního roku v podání Fnatic se rozběhla diskuze ohledně hráčů. Někteří hájí výkony Humanoida a Razorka, jiní se soustředí na botlane.

Rekkles je obecně velkým tématem této sezóny. Neúspěch z roku 2021, kdy se hvězdný marksman nekvalifikoval s G2 Esports na Worlds, je černou tečkou na jinak skvělé a úspěšné kariéře. Následoval rok ve francouzské regionální lize a nyní trochu překvapivý návrat.

U Rekklese to v předsezóně vypadalo, že si LEC angažmá nenajde. Marksman dokonce dal týmům vědět, že je ochotný hrát jako support. Krátce na to se ovšem ozvali Fnatic, kteří Rekklese vzali zpět pod svá křídla, navíc na jeho preferované roli ADC.

Jak nyní sdílel Lounet, bývalý profesionální hráč a manažer řady týmů v LFL, Rekkles nebyl první a zdaleka ani druhou volbou britské organizace. Fnatic totiž dle jeho slov nabídli pozici marksmana pěti nebo šesti jiným hráčům. Nikdo ale nechtěl hrát s Rhuckzem, novým supportem.

Rhuckz se sice předvedl v dobrém světle na Worlds, kde zastoupil na dva zápasy Hylissanga, jenže malý počet her proti o dost slabším soupeřům nemusí být reprezentativním vzorkem nadání hráče. Rhuckz prostě není podle mnohých dost dobrý a Rekkles byl jako jeden z mála ochotný s ním hrát.

Samozřejmě musíme informaci brát s odstupem. Jde o nepodložené tvrzení, které by ovšem dávalo smysl. Fnatic sdíleli na Twitteru, že budou ohledně budoucnosti týmu informovat později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama