Reginald končí, Bjergsen přichází do USA, změny v NiP
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Reginald končí, Bjergsen přichází do USA, změny v NiP

Reginald končí, Bjergsen přichází do USA, změny v NiP

derk

derk

4. 11. 2013 11:39

Na scéně se dějí další velké změny. Tentokrát se toho mění opravdu hodně kolem týmu našeho krajana Freeze - NiP. Všechny podrobnosti uvnitř.

Reklama

Bylo to jen několik týdnů, co bylo oznámeno, že ninjovská pyžama navléknou Kev1n a hyrqbot. Zatímco druhý jmenovaný zůstává, ten první už je ze hry opět venku. Na jeho místo nastupuje Zorozero a nejde o jedinou změnu. Deficio se přesouvá na post kouče a na místo supporta nastupuje Mithy - jeden z nejméně známých a nejvíce schopných supportů v Evropě, o kterém je také dlouhodobě známo, že dříve hrál s Freezem a oba hráči si velmi seděli. 

Další a zcela jistě největší změnou, která zasáhne celý tým je odchod mladého a nadějného midaře Bjergsena, který získal místo v americkém celku TSM Snapdragon. A s tím se váže i to, že Reginald odchází do herního důchodu a bude se více starat o chod týmu, tréninky a komunikaci se sponzory. Nedávno jsme vás také informovali o tom, že Dan Dinh se stává koučem amerického celku Cloud 9. Bratři Dinhové by tak mohli poměrně přesvědčivě ovládnout americkou scénu a mít pod svými křídly dva nejlepší tamnější celky. Na Bjergsenovo místo nastupuje bývalý midař LD Nukeduck, který pomohl scému týmu skončit v základní sezóně skupinové části letní LCS na prvním místě a následně i na světový šampionát. 

Nová sestava NiP:

 Zorozero - Top

 Hyrqbot - Jungle

 Nukeduck - Mid

 Freeze - Marksman

 Mithy - Support

-------------------------

 Deficio - trenér/manažer

Nová sestava TSM:

 Dyrus - Top

 TheOddOne - Jungle

 Bjergsen - Mid

 WildTurtle - Marksman

 Xpecial - Support

--------------------------

 Reginald - trenér/manažer

A jak se Bjergsenovi v Americe zatím líbí? Podle všeho moc - o čemž svědčí i jeho právě probíhající AMA na redditu, kde to několikrát doložil, jeden příklad za mnohé. Bjergsen: baylife dude bro. Bjergsen už hraje solo Q a zvyká si na novou atmosféru a styl hry a to nezapomínají komentovat i ti nejznámější hráči v daném regionu.

Reginald končí, Bjergsen přichází do USA, změny v NiP

V následujících dnech vám přineseme zprávy o dalších změnách na zahraniční scéně, protože nás toho zcela jistě ještě dost čeká! Takže stay tuned.

Jak se vám změny líbí?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama